fredag 28 januari 2011

Nytt i pysselhörnan

Jag skrev ju i förrgår om min härliga vanliga onsdag som slutade i två bra inköp. Ni fick ju se det ena, och här kommer det andra. Mitt lilla pysselhörn börjar alltmer ta formen av ett litet syhörn, och inte blir det bättre av den här söta sytrådshållaren.

Vilken goding va! Jag har spanat på den ett tag på olika nätbutiker, och när sedan fina butiken här hemma hade 40 % REA, ja då kunde jag bara inte låta bli. Och nu hänger den där och ser ut att trivas alldeles utmärkt. Både praktisk och kul! Jag gillar vad den tillför det annars ganska moderna rummet, med sin luffarslöjdsstil. Snart kan jag ju bara inte hitta fler ursäkter till att inte ta fram symaskinen och påbörja mina planerade kuddöverdrag...

Hoppas ni får en skön fredag! Här hemma är jag typ gräsänka varenda fredag känns det som, när mannen jobbar natt hela helgen. Men jag ska nog kunna roa mig iallafall. Vad ska ni hitta på idag?

[Nemå undrade hur jag gjorde mitt egna badsalt. Här skrev jag om det! ]

5 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad söt! Den hade passat utmärkt i mitt sy rum i torpet...

Jag fryser alltid ner färdiga kakor! De håller upp emot ett halvår i frysen och så slipper man tänka på att baka på ett tag. Vi har en stor frysbox i vår tvättstuga där jag förvarar både sylt och allt jag bakar. Är sååå skönt!

Trevlig fredag på dig!

Kram/ Anna

Johanna sa...

Jag var också där och fyndade idag. Men någon sådan där fin såg jag inte, kanske var slut... Blev ett hjärta att fästa grejer på och en fin regnvattenmätare! Tur att de har rea hela helgen så man hinner smita in en gång till o kika :)!
Trevlig helg!
Kram!

Nemå sa...

Åh, vad fint att jag fick en liten länk där nere, haha!

Awesome, nu ska jag fixa badsalt och tack för kommentaren om håret! :D

Marina sa...

Jag blir alltid så sugen på att sy när jag läser om andra som gör det eller planerar för det.

Här är det soffläge för alla i kväll och handboll på tv´n. Har precis ätit fruktsallad o glass.

Kram!

Fröken Fräken sa...

Nämen så snitsigt! Jag tog mig samman och städade i min syhörna förra helgen, och hittade en finfin låda med flera fack som kunde sortera trådrullarna efter färg i. Man måste nog vara lite sytokig för att bli förtjust i det. Herr Fräken skakade bara på huvudet. Denna helg kanske alla tyger ska byta skåp. Om jag orkar...