onsdag 26 januari 2011

Att göra vardagen lite roligare

Idag var en sådan där dag som var en helt vanlig vardag, efter en helt vanlig jobbig natt med en skrikig lite tjej. Man vaknar och känner sig inte helt fräsch, men det är bara att gilla läget. En helt vanlig januarionsdag alltså.

Men så skiner solen ute, ett sådant där fantastiskt solsken som riktigt pumpar en full med energi! Och så går man ut och hör att fåglarna kvittrar. Det är absolut ingen vår i luften, men det är ljust och energigivande.
Plötsligt så går man förbi en av favoritbutikerna som haft lite vinterstängt men som nu öppnat igen för säsongen. Och så har de REA! Och så hittar man två roliga saker till billigt pris som man faktiskt unnar sig. En hushållsrulle-hållare, en verkligt vardaglig sak, men en fin som piggar upp här hemma. Genast blev matrummet lite finare, och jag blev lite gladare!

Verkligen små enkla saker, som av en slump ledde till andra saker. Uppiggande, energigivande vardagssaker. Det ska man ta vara på.

Vad roligt att det var några som hoppade på min lilla utlottning! Vinnaren utsågs med hjälp av en slumpgenerator. Stort grattis till Charlotta med bloggen Cesars trädgård som vann spa-kitet! Paketet kommer på posten nästa vecka.

7 kommentarer:

Marina sa...

Vi har också en sådan hushållsrullehållare. Gillar den mycket!
Jag skulle på en föreläsning idag så jag gav mig inte iväg förrän ca halv 9. Då var det ljust och fint, solen sken. Kände mig så glad. I vanliga fall åker jag till jobbet vid 7 tiden och då är det fortfarande mörkt.

Det är det lilla som gör det! Kram!

Madame C sa...

Åh, åh, åh!!!! Jag vann!!! Jag vann!!! Åh, vad jag ska mysa i badet nu! Tack snälla goa rara! Ska bli sååå mysigt:)
Kram, kram, kram!

Laila sa...

Men det är såna små saker som är små guldkorn i vardagen.♥

Ulle sa...

Jag håller med om att den butiken är jättemysig.
Njut av solen, snart är det vår!♥

Anne sa...

Ja solen gör verkligen underverk!
Och visst är det de små sakerna här i livet som kan lysa upp tillvaron.

Kram Anne

Hildas hem sa...

Det är så vackert och lekfullt på något särr, mend luffarslöjd. Jättefina båda två! :)

Ha en fin fredag!
Kram Sofia

Hildas hem sa...

Nu efteråt såg jag att jag snubblat väldigt på tangenterna. Det går lite fort ibland. Jag kan stava :)

Kram igen Sofia