söndag 6 februari 2011

Skräp = personlig inredning?

Just nu känns det som att det är dags att göra annat än att rensa ut. Något måste ju in också, eller vad säger ni? Nu börjar det kännas snudd på opersonligt i vardagsrummet när skräpet är borta. Haha, betyder det alltså att skräpet är det personliga här hemma? Vad sorgligt... ;-)

Jag tror svårigheten för mig egentligen ligger i att jag tycker så illa om tapeten i vardagsrummet. En sorts beige/aprikosmelerad tapet - blä! Rummet i sig är ett väldigt härligt rum med högt i tak, vackra handblåsta originalfönster, fin kakelugn och ett litet torn som gör att det känns lite extra spännande. Men jag kan liksom inte hitta tråden känner jag. Hur vill jag att det ska se ut, och hur kommer jag dit.
Egentligen vet jag ju vad jag tycker om, men ekonomin sätter stopp på det sätt att vi inte kan hyra in någon som tapetserar eller målar om. Och just nu finns ingen ork. Annat pågår helt enkelt. Så istället blir det... ingenting. Hmm... det är nästan så att jag börjar sakna mitt skräp. Nästan, sa jag ;-).

Tyvärr är mitt huvudbry inte speciellt roligt, mest jobbigt, med en förhoppning om att det ska bli bra i slutändan iallafall. Men med tanke på att situationen är jobbig så känns det just nu ändå ganska bra i magen trots allt.

5 kommentarer:

Fröken Fräken sa...

Kan tänka mig att man blir lite låst av dennfärgen på tapeten.. en liknande fast inte riktigt lika aprikos satt uppe i mitt vardagsrum när jag flyttade in. Turligt nog blev det sprickor i väggen pga dåligt underlagsjobb så min hyresvärd var tvungen att tapetsera om. Då valde jag något helt annat!

Ja, det är inte lätt att fatta beslut i en situatíon när man mår dåligt. Det är inte alltid så självklart vad som blir bäst... tilbaka till jobbet imorgon igen - kan inte påstå att jag längtar dit precis!

Karin - Mina Rum sa...

Lite jobbigt att se potentialen i ett rum utan att riktigt kunna genomföra sin vision. Jag hoppas att du får möjligenhet att förverkliga det som du drömmer om.

Kram!

Sara sa...

Hoppas du får det som du vill :-)
Kram

Lövkojan sa...

Tack för din kommentar på min blogg :). Ja, aprikos är faktiskt en ganska svår färg tycker jag, egentligen tycker jag den är fin i sig men den och terrakotta upplever jag som svår att kombinera med andra färger men du kommer säkert på ngt.

Hoppas ditt huvudbry faller ut på bästa sätt!

Kram Marie-Louise

Marina sa...

Frustrerande med vardagsrummet. Trösta dig med att när det väl finns en slant eller ork till att få till nya tapeter så kommer ni njuta hejdlöst av det nya.

Är det kanske jobb kontra stanna hemma som bryr ditt huvud? Hur som så hoppas jag att det ordnar sig till det bästa.

Här är det bra men jag har känt mig irriterad hela helgen och otrevlig. Skyller på det berömda hormonerna.
Vi hade inte så mycket planerat för helgen egenligen men ändå känns det som att helgen blev fullproppad och jag har tvättat 14 (!) maskiner tvätt. Mellan tvättarna har jag skjutsat barn.
Jaja, sånt är livet ibland. Ny vecka i morgon!

Kramar!