söndag 23 januari 2011

Matdelen

Här sitter vi varje dag och äter frukost, lunch och middag tillsammans - lilla familjen H. Vyn är från köket till matdelen där vi öppnade upp för ett antal år sedan. Faktiskt den första renoveringen vi gjorde, och inte förrän nu är listerna på väg upp. Otroligt effektivt va?

Trots att det är relativt nytt så drömmer jag om ett nytt större kök, haha, man blir verkligen aldrig riktigt klar. Å andra sidan så var det ju en rejäl budgetrenovering där jag handmålade de befintliga 80-talsluckorna. Nu börjar jag märka av mitt slarviga underarbete när färgen flagnar av. Men det ser fint ut så länge man inte tittar så noga.

Idag har Lillasyster och jag varit hos primärvårdsjouren med misstänkt öroninflammation som visade sig vara svullna halsmandlar istället. Skönt att ha kontrollerat det iallafall, och att den förra inflammationen har gått ner. Och nu kan man ju ge Panodil med gott samvete iallafall, när man vet att det inte är något värre. Hoppas ni har en bättre söndag. Men efter en timme i telefon med supporten ang. modemet så kanske, kanske det nu är löst. Fortsättning följer, känns det som.

4 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Ser jättemysigt och hemtrevligt ut! Jag kan också slarva med underarbetet men strunt samma tänker jag... fint blir det ju ändå (oftast). :)

Hoppas lillan mår bättre snart. Ha det gott, kram Marie

mammaxtre sa...

Vad bra att ni tog er till primärvården. Alltid skönt att veta vad det faktiskt är som spökar.

Hoppas hon ska krya på sig snart.

Hildas hem sa...

Hej!
Tack för ditt besök och den fina kommentaren inne hos mig.

Så är det verkligen - man blir aldrig klar! När man är klar i ena änden är det bara att börja om i andra :)

Ha en fin kväll!

Kram Sofia

Marina sa...

Aldrig kul med sjuka barn. Hoppas hon snart mår bra igen.

Nöjd blir man ju aldrig, så sant så.
Vi hade mörkbetsade luckor från början av 80-talet när vi flyttade hit -94. Först målade vi dem gula, sen gröna och sen bytte vi hela köket -08 (eller var det -07?). Nu är vi så nöjda så!

Ha en bra vecka! Kram!