lördag 22 januari 2011

Jag blir tokig snart

Äntligen fungerar datorn som den ska! *tar i trä*. Haha, jag hann inte längre än så så kopplade den ner igen :-D. Jag får ta det med ett skratt, men inombords är jag lite smått tokig på det här jäkla modemet. Det ska väl inte ta en hel dag att skriva ett inlägg *morr*.

Nåja. Som ni ser på bilderna så ska jag faktiskt ta att prova på att övervintra=översomra mina amaryllis till nästa jul. Vi får väl se hur det går... Så de står där i hallen och väntar på att bli utburna till garaget. Det hade ju varit väldigt ekonomiskt om jag hade lyckats.

Nä nu är det lördagssysslor som vankas. Matlagning, mys i soffan med Plutten, därefter nattning så att P och jag kan ha lite egen myskväll. Håll tummarna för en lugn kväll!

2 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Trist när inte datorn är på samma våglängd. ;0) Hoppas att det löser sig snart. Man blir så frustrerad när de lever sitt eget liv... Ska bli kul att se om du lyckas översommra dina amaryllis. Jag brukar övervåra mina hyacinter för att sedan plantera ut dem men amaryllis har jag aldrig försökt mig på.
Ha nu en underbar lugn kväll!

Kram/ Anna

Fröken Fräken sa...

Vilka fina bilder! Poesi liksom. Jag har inte provat att spara mina lökväxter för att se om jag kan få dem att blomma om.. jag är rätt nöjd med att jag får dem att blomma EN gång...

Hur har det gått med kuddsömnaden då månne?