tisdag 16 november 2010

Snart är det jul #2

Okej. Ibland ställer jag mig frågan - står allt rätt till? Och då ställer jag den till mig själv, om mig själv. Är det normalt att vara ute i mitten av november och rensa ogräs i rabatterna? Och dessutom sedan tycka att det är kopplat till julen??
Det är iallafall det jag har gjort idag. Jag har rensat rabatten på ena sidan om ytterdörren, bäddat in den i mjuk granris, ställt en gammal ärvd och skavd trädgårdsstol på gransriset och samlat lite av mitt inhämtade julpysselsmaterial i en fin loppisfyndad emaljskål ovanpå stolen. Juligt värre va ;-) ? Enris, blåbärsris och fina tallkottar kommer väl till pass när jag ska ta tag i nästa dörrkrans t.ex. Eller för lite snyggt inomhuspyssel. Vi får se hur det blir, men så här ser det ut iallafall, utanför dörren.

Och imorse såg jag första fågeln flytta in i vårt flashiga fågelholk som vi satte upp i påskas! Plutten tyckte det var jättespännande att sätta på tv:n och se på hur den lilla fågeln putsade sig i sitt lilla bo utrustat med senaste elektroniken. Och det tyckte jag också, ska väl erkännas.

Ha en skön tisdag! Här skiner solen!

Kram M

3 kommentarer:

Marina sa...

Jag hade gärna rensat lite nu men hinner inte. Är ju aldrig ljust när jga är hemma.

Kram!

Millan sa...

Rensa rabatterna hade jag med behövt, här är gott om ogräs. Minigranar står högt på min gillalista, de är så söta.

Ha det gott!
Kram

Madame C sa...

Nej, det är verkligen inget fel på dig! Önskar SÅ att jag hade tid att rensa ogräs ett tag till! Men det är ju mörkt när jag kommer hem - buhhh...
Nej inte fel alls utan en helt "normal" trädgårdsnörd;)
Ha det gott,
Charlotta