söndag 11 april 2010

Planer, planer, planer

Söndagen har varit mycket produktiv. Förutom pappa P och Pluttens projekt - Big Brother - som innebar att sätta upp och koppla in fågelholken med webbkamera som var Pluttens påskpresent från farmor och farfar, så har vi planerat. Big plans!

Dels har vi gjort upp en grovstruktur över vilka fem rum som vi ska renovera först och i vilken ordning, och därefter har vi börjat skissa lite mer detaljerat på renoveringsprojekt nummer 1. Det känns riktigt bra! Hittills har vi renoverat lite mer efter känn och kanske inte alltid blivit helt färdiga. Lite - "oj, nu har vi ju tapetserat och ställt allt på plats så att rummet går att använda, vad gör det om vi sätter upp listerna imorgon?" Och sedan blir det aldrig gjort, för rummet fungerar ju. Typiskt oss.

Så nu har vi bestämt att vi inte får påbörja nästa projekt innan det första är klart. Bra plan va? Projekt nummer 1 innebär en totalförändring i våra tidigare planer. Vad det är och vad som blir den stora förändringen får ni reda på en annan dag. Spänningen är ooliiiidlig!

Jag kunde visst inte hejda mig, här kom ett inlägg till iallafall :-).

Kram M

3 kommentarer:

s.m.i.l.e sa...

Hej! Vad roligt att du hittade in till mig! Tack för hälsningen! Nu ska jag surfa runt hos dig en stund.

Fortsatt trevlig söndag!
kram :-)

Anonym sa...

Jag ler då jag läser ditt inlägg för oj vad jag känner igen oss. Vi skulle också behöva sätta oss ner och göra en "plan". Äldste sonen flyttade in i sitt rum i somras utan lister och dörrkarm. Gissa vad som fortfarande saknas????? :) Ha en skön vecka! Kram Sofia

VinterhagenJohanna sa...

Spännande med fågelholken! Rapportera gärna hur det går har själv varit sugen på att skaffa en men varit osäker på hur bra dom är. Låter bra med er renoveringsplanering, det tynger så att ha oavslutade projekt överallt... håller själv på o pushar maken så att han får fart på jätteprojektet bygga garage och det är inte lätt...:) Men bygglovet går ut om ett år så lite tidspress finns det iallafall!
Ha en bra dag!