måndag 1 november 2010

Retro

Som sagt så vänder det snabbt, natten har varit mycket bättre inatt, så skönt. Just nu är det lite av ett stillastående här hemma på inredningsfronten och jag känner mig rätt uttråkad. Uttråkad av hemmet liksom. Jag vill göra något men vet inte riktigt vad, och så blir det ingenting istället. Kan ju kanske vara kopplat till tröttheten iofs. Men så hittade jag en liten pärla häromdagen som piggade upp och kittlade inredningsnerverna lite...

Hur kul är inte den här gamla godingen till matstol?! Den har stått hemma hos mamma som en extrastol när vi kommer över och hälsar på med kidsen, men sist så fick den faktiskt hänga med hem istället. Tänk att min och brorsans gamla stol från tidigt 80-tal fortfarande finns kvar! Dessutom med den autentiska dynan som mamma sydde till oss. Urhäftig, tycker jag, och ett mycket roligare alternativ till den trista Antilopbarnstolen. En ordentlig tripp "down memory-lane", nostalgi på hög nivå.

Och extra uppiggad blev jag när jag fick reda på att jag vunnit den fina fågelmataren på Dona Blogg. Riktigt roligt! Ha en bra måndag! Apropå måndag - har ni förresten sett det skojiga programmet Property Ladder på TV 8? Helt klart ett av mina favoritprogram just nu som handlar om personer som renoverar hus/lägenheter - jag rekommenderar!

Kram M

3 kommentarer:

Jord under naglarna sa...

Grattis till den fina vinsten!

Vi fick låna mina kusiners babysitter från 70-talet till första barnet. Den var så snygg med sitt ljusgröna mönstrade tyg! :)

Sophia Callmer sa...

Grattis till vinsten och stolen är jättesnygg, mycket snyggare än all världens hippa stolar!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad fiiiin den var! Bryter ju av så ruskigt snyggt mot allt det vita ;0)... Vad skönt för dig att du har fått sova då! Mutter...

Sjuka hostiga barn + vintertid (som jag inte förstår hur man kan vara så puckad att komma på!) så kan jag räkna timmarna jag har sovit på en hand... För att göra det hela än mer härligt är det ju höstlov nu! :0) Ingen av mina barn sover längre på dan... Livet leker! Tror snart jag börjar hallucinera, men det kanske inte är helt fel det heller... Kan nog få en och annan skojig inredningsidé!

Kram/ Anna