tisdag 2 november 2010

Myrtensläkting


Efter att ha trånat i många år efter de här så har jag äntligen grävt i fickan och unnat mig det vackra Myrsineträdet. Nu var det egentligen inte så dyrt, men ni vet - många bäckar små. Jag riktigt såg framför mig när jag kikade på det i butiken att det skulle passa perfekt i min allra första kruka - och det gjorde den ju! Vad nöjd jag är. Just nu står krukan temporärt på ett litet Ostinidafat då jag glömde bort att dreja ett fat som passade krukan, men nu är det gjort! Vi får väl se om det passar när det är klart.

Den här uttråkadheten som jag skrev om igår har under en period även satt sig på bloggandet, men nu äntligen har jag funnit lite inspiration igen! Kan det ha något med två lyckade nätter för Lillasyster att göra? Du har rätt Anna - det gör underverk! Så nu hoppas jag att det rasslar till lite här på bloggen. Och kanske kanske, om tid finnes, är det dags för en liten makeover för bloggen... Vi får se!

Glad kram till er alla!

9 kommentarer:

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Tack för påhälsningen hos mig! OCh glad blev jag över dina fina ord. :) Jag gillar också både rosor och klematis väldigt mycket. En idé som jag har är en vit klätterros, typ Hybrida och en djupröd klematis. Men vi får se vad det blir..

Din sida är ny för mig också. Här fanns det massor av inspiration ser jag. Lägger genast till dig på läslistan! :)
Kram, Anna-Karin

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Men nu glömde jag... Otroligt vackert kruka du har gjort!!! Passar perfekt till ditt Myrsineträd.
/A

kaos i ett vitt hus sa...

duktig du är! jättefin kruka! :)
kram, ninna

cat sa...

Vilken härlig kruka du har gjort! Perfekt till det lilla minträdet.
Ha de gott. Catarina

mitt gröna hjärta sa...

Myrsine är min favorit, mycket lättare att sköta än Myrten! De är ganska dyra men det är ändå värt det för det gåt knappt att ta död på dem, har 5 st hemma just nu...
Vacker kruka du gjort till också!
Ha det gott, Jenny

nea i det gula huset sa...

Hallå där!
Du gör verkligen superfina saker!
Hoppas du själv ser hur duktig du är! :) Ditt fat blir säkert bra..får vi se det sen?

Kram Nea

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Myrsiner är så fina och lättskötta med!
Keramik låter roligt!

Ha en fin vecka

Kram Anna-Lena

Lilla Kullan ♥ sa...

Härligt träd, det där. Jag gillar dem mycket.
Så var jag in på din keramiksida också. Så fina saker du gör. Helt i min stil. Mysigt med handgjort.:-) Kram Stina

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åhå! Vissa håller sig med enkla växter inomhus vill jag lova ;0). Själv har jag två myrten som jag nääästan tog kål på i somras men nu grönskar de så fint igen. Tror de känner sig tacksamma för livet när de var så nära döden. Gullig du är som länkar! Vi får nog lov att öppna nätbutik du och jag ser jag! Du är ju hur duktig som helst med keramik... Skulle vara en trevlig blandning på hantverk :0)

Nej, nu ska jag släpa med mig tre hostiga barn ut i skogen för att leta granris och en pytteliten gran att gräva upp... Får man säkert inte, men berätta inte för någon!

Kraaaam/ Anna