onsdag 3 november 2010

Efter kaos kommer ordning, eller hur?

Före (gammal bild från i våras, därav syrenerna)

Tack alla underbara bloggisar! Det är ju ni som har gjort att jag fått min inspiration tillbaka! Jag vet inte, men det hände någonting genom förra inlägget, inredningsinspirationen kom tillbaka. Det kändes som att jag är på rätt spår igen. Och jag har läst era kommentarer om och om igen och jag blir så glad över att ni har tagit er tiden att lämna en liten hälsning. Det spelar liksom ingen roll att vädret har bjudit på årets sämsta höstdag, jag är glad ändå! Nåja, slut på dyrkandet, annars kanske ni drabbas av hybris ;-).

Kaos före ordning

Tillbaka till ämnet. Som sagt, med inspirationen kom också längtan efter förändring och ordning. Och visst är det väl en oskriven regel att ordning måste förekommas av kaos? Ja så är det i vårt hus iallafall. Så enligt rådande regel tömdes hela hallbyrån på diverse pysselgrejer, presentpapper, gamla garnnystan, några gamla fjädrar m.m., m.m som lades på de få närliggande tomma ytor som kunde hittas, dvs på trappan i hallen. Mycket smidigt. Och oundvikligt.

Efter

Och nu står den städade byrån i matrummet istället. Vi behövde verkligen mer förvaring där - man är ju så mycket i köket som småbarnsfamilj. Och det är ju gärna vid matbordet som Plutten sitter och leker och pysslar, medans Lillasyster sitter på golvet med sina leksaker och vi står i köket. Så det behövs plats för saker helt enkelt. Utseendemässigt tycker jag det varken blev bättre eller sämre, bara annorlunda - men funktionellt sett så blev det mycket bättre för oss. Och så är det ju alltid kul med förändringar. Var skänken nu ska ta vägen är en annan historia som inte är löst ännu. Men, men, det löser sig nog.

Ha en bra onsdag!

4 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Heeelllooo! :D

Du det är så viktigt att få sova... Men det är inget kul att sova på dagarna... Har själv haft några tuffa nätter i det sista och gud så tjurig jag blir. Själv vill jag ha en stor apotekarbänk till alla prylar, men svårt att hitta, eller så är de alltför dyra.

Kram
Emma

Hem och Harmoni Marie sa...

Kul att du fått inspirationen tillbaka... :)
Förvaring kan man knappast få för mycket av... hela tiden rensa för det svämmar liksom över av grejor emellanåt... :)

Ha det gott, kram Marie

Ellas Hus sa...

Visst är det härligt när lusten vänder åter. Sömnlöshet är ett tortyrmedel så det är väl inte så konstigt. Själv känner jag mig ok i ryggen för första gången på ett år, och det gör underverk för min kreativitet!
Må lusten fortsätta att spira!
Kram
Ellinor

Vita rosor och förgätmigej sa...

Visst är det härligt när lusten vänder åter! Jag tycker att byrån gjorde sig otroligt bra där! Funktion framför allt, eller hur.

Idag är jag faktiskt lite stolt över mig själv! Jag har varit iväg till IKEA, ICA och HM med tre små barn! Nu väntar sängläge när gubben kommer hem...

Hur överlever man med foglossning? Jag har aldrig haft det såhär illa förr... Skulle helst av allt skaffa en rollator för att ta mig ut på promenader ;0). Du skulle ha sett mig igår ;0). Släp, has, släp, se där! en gran! Släp, has... Barnen trampar otåligt omkring och säger -mamma ska vi inte gå hem nu... SUCK! Men ut kom vi i alla fall.

Jovisst! Har du sett att du är bubblare på blogspot idag? Grattis! :0).

Ska bara klämma ut den här guldklimpen så kör vi igång ;0).

Stor kram/ Anna