torsdag 25 november 2010

Lugnet före... advent?


Pluttens lekstuga under ett täcke av snö

Kanske har jag tur och får som jag vill med snö till jul! Idag är det iallafall ett riktigt snölandskap här utanför dörren. Mysigt! Lillasyster sover skönt nerbäddad i vagnen, och väskan är laddad inför hennes favoritsysselsättning - babysimmet. Hon tycker det är så roligt och sprattlar som en galning när man kommer i vattnet.

Och äntligen har mitt lilla "pysselpaket" från Panduro kommit! Första advent närmar ju sig som bekant, och i paketet ligger flera av mina pysselprojekt som ska bli till Pluttens julkalender. Det riktigt kliar i fingrarna att få komma igång med paketinslagningen till kalendern. Annars står det faktiskt lite stilla på pysselfronten sedan några dagar tillbaka, men till helgen - då ska här adventpyntas! Och dessutom är det julmarknad i lilla staden på söndag för det rätta julkänslan.

Hur står det till med pysslandet för er? Jag tycker att det har varit mindre rörelse på bloggarna generellt sett de senaste dagarna, kanske är pysslandet i full gång hemma hos er?

Kram M

2 kommentarer:

Anna-Karin, Landet Krokus sa...

Hej!
Kul med pysselpaketet från Panduro. :) Ska bli kul att se vad du kreerar. Keramikpepparkakorna som du har gjort var jättefina! Verkligen!

Ja, men visst är det lite mindre rörelse på bloggarna..? Kan det vara så att alla har så mycket att göra nu vid den här årstiden, kanske? Märker på vännerna att de stressar mer. Blir nog mer rörelse till helgen igen. :)
Kram!

Lantligt i smultronbacken sa...

Här är pysslandet i full gång. Jag har kokat och gjort hur mycket julgodis som helst samt stickat som en tok (pippikoftot, pippimössor, pippisockor till barn) eftersom jag ska stå på julmarknad i helgen. Men det verkar bli väldigt kallt så vi får väl se hur det blir.

Kram