torsdag 17 juni 2010

Ode till kaprifol

Du fantastiska underbart doftande kaprifol! Du kryper så vackert över vårt vita flagnande träplank som skyddar oss mot omvärlden. Du skänker oss njutning både för ögat och näsan. Jag kan inte få nog! Vilken tur jag har att du blommar tacksamt varje år och återkommer gång på gång i vår trädgård. Lycka och kärlek!

Åh vad glad jag blir för alla era snälla ord! Jag suger åt mig och bär med mig era stärkande kommentarer och bloggar friskt vidare med massor av trädgård :-). Tack!

Varm sommarkram till er alla från mig!

8 kommentarer:

Marina sa...

Älskar också kaprifolen!

Systrarna Hjertén sa...

Hej,

Kaprifol är min absoluta favo, doftar sommar! Tyvärr dog min i vintras - snyft!!

Ja du, det är fler som gillar recepthållare! Flera av mina manliga kollegor tyckte att en recepthållare med stänkskydd var bra mycket bättre än något av det jag räknade upp...så kan det gå ;D

Mvh
Frida

Nettan sa...

Påminner om mina barndoms sommrar i stugan på västkusten! Doftar verklign underbart!!
Lägger ut recptet snart!
Kram Nettan

Madame C sa...

Visst är det en underbar växt! Mina har dock inte börjat blomma ännu. Har två stycken - en som blommar tidigare än den andra. Men att ta kvällsronden i trädgården, när de blommar, ahhhh!
Ha det gott, Charlotta

Charlotte sa...

Hej hej!

Kul att du tittade in hos mig..... Läser att du bor i ett sekelskifteshus..... Det gör jag också, eller det är från 1886. Tyvärr finns det bara en kakelugn kvar. Resten rev dem ut på 70-talet då det var 'omodernt'... Konstiga typer....... :-) Det är både charm och mycket jobb att ha ett gammalt hus. Men jag ångar inte för en sekund att vi köpte vårt hus. Antar att det är samma för dig......

Kaprifol - ljuvligt! Har ingen själv, men skulle gärna vilja ha!

Ha det gott!
Kram
/Charlotte

VinterhagenJohanna sa...

Kaprifolen är verkligen underbar! Går själv på kvällarna och sniffar på min som också blommar nu. Härligt att du fortsätter blogga om din trädgård är väldigt kul att följa utvecklingen och se alla fiffiga lösningar i din trädgård. En stor inspiration när jag själv kör fast i leran :) !
Trevlig helg!

Trädgårdsmakare Hillevissan sa...

Du tar underbara trädgårdsbilder!! Jag njuter!
Ha en fin midsommarvecka! H.

Tusenfröjd sa...

De är såååå vackra kaprifoler och så doftar de så himlans underbart gott!!!
Tack för att du kikade in hos mig.
Sommarhälsningar
Liv