tisdag 4 maj 2010

Växtbäbisarna

Vilket underbart majväder det är ute! Det blåser visserligen kalla vindar här, men vad gör det när solen skiner! Som ni ser var skottkärran lastad med mina frösådder för omskolning igår, och det var på tiden att det blev av. Stackarna... Tyvärr tog det hela dagen. Ja det gör det här hemma med en liten 3-månaders och en man som vill träna till Stockholm Marathon (vem springer i 3 timmar i sträck?!?! Är han inte klok? Och sedan gör han det igen. Helgalen.) Iallafall så fick godingarna nya krukor och nu ser jag fram emot att plantera ut dem. Men det dröjer nog innan det blir temperaturer för det.

I övrigt så njuter jag av keramiken just nu. Plutten - 2,5 år - är också inspirerad och vill "osså baka lera". Härliga pojken! Visst blir det kladdigt, men vad gör det när hans ögon tindrar av lycka? Hjärtat smälter ♥.

Kram M

2 kommentarer:

Under en vind sa...

Grattis till din fina keramikverkstad! Vad kul att få ett eget ställe att vara kreativ på!

Visst är det en härlig tid nu! Det är inte många stunder inomhus när solen tittar fram!

Ha det bäst min vän! Stor kram!

kristina sa...

Vad duktig du är på att fixa o dona fast du har så små barn, jag kollar på vårtecken på olika bloggar och märker att vitsipporna är extra vackra i år många lägger ut bilder på just dem jag tror vi längtat till våren
alla, efter den stränga vintern
vad ni bor fint!
mvh Kristina