fredag 12 mars 2010

Ny plats?

För ganska precis ett år sedan så unnade jag mig den här fina rostiga bokstaven från nätbutiken blacknwhite.dk. Den fick sin plats i sovrummet, men av någon anledning tycker jag inte längre att den riktigt kommer till sin rätt där. Kanske resten av rummet är lite för romantisk med vita medaljongtapeten Ornament och småblommiga sängkläder? Eller så är det bara dags för lite förändring helt enkelt ;-).

Iallafall så har jag gått och funderat över vad jag kunde ha ovanför hundrumpskrokarna från Ikea, och så kom jag att tänka på vårt fina H. H som i hem, hus, Storebror eller vårt efternamn. Det är ju passande för en hall, eller hur? Såhär "snygg" blir bilden när jag försöker hålla upp bokstaven och samtidigt ta ett hyfsat foto. Så min fråga är: passar bokstaven där, över barnens krokar i hallen? Vad tycker ni? Ska bokstaven hamna där, eller blir det helt fel? Personligen tycker jag rost och pärlspont är klockrena tillsammans. Däremot är jag inte säker på det som händer med de svarta hundrumporna... Alla tankar emottages tacksamt.

Idag blir det vallfärd för hela familjen till vårdcentralen, sjukdomarna släpper bara inte. Och ikväll blir det såklart fredagsmys (jag älskar alla sorters mys) framför tv:n. Jag tycker det är så härligt att sitta uppkrupen i soffan, med ngt program i bakgrunden samtidigt som vi sitter och pratar, planerar och drömmer. Fredgskvällar är perfekt för det, tycker jag. Hur brukar ni mysa på fredagarna?

Kram M

9 kommentarer:

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Jag tycker det ser coolt ut där! som du skrev rost o pärlspont - såå snyggt.
Blir kanske coolt med lite stilkrocken mot hhundrumporna :)

Fredagsmys äär ju mysigt!!
Vi myser med chips o dip o god mat.
Kaffe o choklad efter maten :)

I morgon blir det
Mello finalen med en annan familj Vi har ju 5 barn o de har 4 så det blir 9 barn o 4 vuxna.
Såå trevligt !
Med massor av godis o annat mys!

Ha en topppen helg!

Kramar jeanette

Anna sa...

Så snyggt med rost till pärlspont!!!

Tack för den rara hälsningen hos mig, peppar peppar så känns det som om det går åt rätt håll nu. Men man vet aldrig! Krya på er ni också!

Jag är också en mysfantast..... Ikväll blir det god middag och sedan chips till På Spåret o Skavlan.

Ha en skön helg!
KRam Anna

Marina sa...

Ska även du ge dig ut? Trist att det ska bära av till vårdcentralen när du äntligen kan/måste ta dig ut. Men sjuka vill mna ju inte vara hur länge som helst så ibland måste man.....

Fredagsmys har vi gärna här, annat mys också. VI äter något gott och sen blir det soffan för hela familjen. Helst ska ju alla fyra vara hemma men det blir ju si o så med det ibland eftersom de börjar bli stora här. Njuter mest när alla är hemma. Chips eller någon bakad fika blir det och en film eller tv-program, filtar o myspys. Men ikväll blir det till att åka på kalas 1 mil bort. Myser hemma i morgon istället.

Kram!

Fröken Fräken sa...

Hm, delikat fråga. Jag har kommit fram till att mina bokstäver passar bäst i grupp. Och då kan man hänga dem i stort sett var sm helst och de passar. Sedan gillar jag ju om man har ett rostigt föremål på ett ställe så passar det in om man har det på något till ställe i samma rum. Det känns inte så "uttittat" då..

Tack för dina mycket förnuftiga synpunkter på det här med att söka nytt och mer krävande jobb... nu är ansökan inskickad, så vi får se vad som händer.. hjälp! ;-)

Fredagsmys? Här leker vi pensionärer och ser så klart på finalen i På spåret!

Hem och Harmoni Marie sa...

Klart det passar! Blir jättefint!

Ha det gott med fredagsmys, vi ska laga lite god mat nu och sen blir det godis framför tv'n :)

Ha det gott! Kram Marie

Tulipa sa...

Hej!
Vad roligt att du vill vara med i min tävling!

Jag tycker också rost och bokstäver är snyggt till pärlspont. Passar jättebra där i hallen,..just med tanke på vad H kan symbolisera också!

Trevlig söndag!

Kram mariette

Maria i Lilla villa vita sa...

Hej!

Tack för dina fina ord om min lilla butik, det värmer så mycket!
Kram Maria

(mat för) fyra i huset sa...

Hej

Du har vunnit ett presentkort ifrån min musli hos mig. T drog ditt namn som vinnare :-)

Du kan maila mig din adress så kommer presentkortet på posten.

hälsningar
Nina

Designe sa...

Blir ju superbra med ett stort H i hallen och Hwita villan! :)