torsdag 11 mars 2010

T a n k a r

Blåbärsrisets lime/vita blommor har slagit ut

Som ammande mamma får man ju väldigt många nära stunder med sitt barn, vilket ju är underbart (och ibland även lite mindre underbart - t.ex. när kl. är 3 på morgonen och det är femtielfte amningen på en halvtimme, eller man sätter sig för att äta, lyfter gaffeln mot munnen, men kommer inte längre än så för att bebben är hungrig och vill amma varpå man får äta kall alternativt mikrad mat). Men för det mesta är det väldigt mysigt och det ger mycket tid för reflektioner och tankar, för vår lilla tjej är en mkt matglad liten tjej som gillar att ligga länge hos sin mamma ;-). Tankar om mina underbara barn och deras framtid, om hur de kommer bli när de växer upp - vad de kommer tycka om och inte. Ja tänk vad mycket spännande vi kommer uppleva tillsammans! Härliga, fantastiska barn...♥


Ja idag blev det bara lite sporadiska tankar... och en lite för mörk bild ;-). Men jag är superglad för den fina utmärkelsen Sunshineaward som jag fick av Helene med bloggen Livets goda - tack Helene! Fast jag fuskar faktiskt och skickar inte vidare den, under bloggåren som gått har jag skickat vidare åtskilliga utmärkelser. "The Sunshine Blog Award is awarded to bloggers whose positivity and creativity inspire others in the blog world", och då kan jag iallafall säga att ni som vet att jag läser era bloggar, och alla ni som läser min blogg är värda den här utmärkelsen. Varsågoda!

Kram M

6 kommentarer:

Boviksmarinan sa...

Hej M!!
Tack för gulligt inlägg på min sida. Jätte fin blogg du har, jag kommer lägga dit dig på min lista bums om det är ok för dig?
Ha en bra dag!!
//Kram L

Vita rosor och förgätmigej sa...

Jo, du... Ammat har man ju gjort. Det märkliga såhär i efterhand är att man verkligen kan sakna den där närheten man får med sitt barn. Det är ju det svårt att göra någonting annat under tiden så man får veeeerkligen tid för eftertanke. *blink*
Kram/ Anna

Hus nr.14 sa...

Vad vore väl livet utan våra barn... förutom att man slipper gå ett antal gånger mitt i natten:)!
Marielle

På landet vid havet sa...

Hej!
Tack för titten på min blogg!
Vilken fin blogg du har...ska kika runt lite till! =)

Ha en fortsatt trevlig dag!
Kram Mia

Marina sa...

Grattis till awarden!

VIsst är det mysigt med närhet till sina barn och man tänker, undrar o funderar över hur allt ska bli, hur framtiden kommer att bli för dem mm mm.

Härligt!

Kram!

Vita små hjärtan sa...

Grattis till utmärkelsen!
Mysigt med närhet med de små...
Kram Agnetha