måndag 15 februari 2010

Röd-vita projektet klart med lite hjälp ;-)

Med hjälp av min kära make så har mina vimplar äntligen blivit klara. De blev faktiskt jättefina! Jag känner mig helnöjd och riktigt stolt - de som känner mig vet att jag inte direkt är något sygeni. Med det i åtanke är det helt galet att jag sitter här i soffan och bläddrar i nya katalogen från Stoff & Stil och planerar att sy lite barnkläder till Lillasyster och Plutten. Men "where there´s a will, there´s a way", som man säger. Imorgon får ni se lite bilder från Lillasysters miniatyrrum där vimplarna hänger på sin plats! Spänningen är olidlig... eller hur ;-)?

Kram M

5 kommentarer:

Lärarbostaden i grönskan sa...

Hejsan!

Imponerande fina vimplar! Här har du en till som INTE kan sy! Jag skulle gärna vilja sy vimplar till min lilla stumpas, men inte tror jag att jag skulle fixa det inte... Tur då att man har en syslöjdslärare bland sina närmaste vänner:) Rött och vitt är även de färger som min dotter har i sin hörna av sovrummet och de färger hon senare ska få på sitt rum( blandat me lite rosa och grönt) så jag tycker det ska bli jättespännande att se ditt nästa inlägg:)

Kram

annashusidingtuna sa...

Vimpar är jag också sugen på att sätta upp i Storasyster rum, men är en riktig kratta vid symaskinen....
Så fina de är de du har gjort!
Kram Anna

Grodmamman sa...

Fina vimplar du sytt!
Måste vara härligt att kunna pyssla lite igen!:)
Kram

Emma - white avenue sa...

Jättefina vimplar! Är mäkta imponerad! Hoppas du hittar något fint i stoff och stil! =) De har fina grejer - man blir så inspirerad!

Kram Emma

Ulrika sa...

Jättesöta vimplar :) Nu börjar det klia i fingrarna :D

Kram Ulrika