tisdag 27 oktober 2009

Glädjande planering

Ju mer magen växer och bebisen bökar därinne, desto mer längtar jag efter det lilla pyret. Och en rolig del av att vänta på den lilla är att planera babyrummet! Byrån för de små kläderna är ju på plats, och jag har bestämt mig för att rött är en härlig färg för ett babyrum. Och efter att ha inspirerats från otaliga bloggar har jag nu gett mig på projektet: vimplar!

Det är så roligt att ge sig hän till något så positivt som den lilla bebisens boning, speciellt just nu när det är en ganska tuff period för vår familj. Jag vill inte skriva för mycket, men det tär på hela familjen - på flera olika sätt - att graviditeten gör mig så handikappad. Och när det är svåra tider, då behöver man påminna sig om hur bra man egentligen har det, vilken fin familj vi har och att det väntar bättre tider. Vi är egentligen väldigt lyckligt lottade!

Kram M

11 kommentarer:

Forma om sa...

Vilka fina tyger! Kan det möjligen vara Stoff och Stil? Det är så roligt att inreda barnrum, vi har gjort vårt i grönt :)

Kram Susanne

Bergagårdens Lina sa...

Har inte gratulerat till den kommande bebisen än, så stort grattis! Jag har nu börjat förstå hur många olika konstiga krämpor och komplikationer som kan uppstå under och efter graviditet och förlossning... Inte kul. Hoppas att det blir bättre för dig!

Ja, Simon o Tomas är ett kapitel för sig... Hade glömt att de gjorde de fula spaljeväggarna förra veckan! Huvva!

/Lina

Under en vind sa...

Rött och vitt är fint! Kommer bli ett bra val!

Visst är det tufft nu, men ta den tiden till att vila! Sen när bebisen är här kommer allt så sakteliga bli som vanligt igen!

Kram kram!

Grodmamman sa...

Fina vimplar du syr!
Hade också en ganska jobbig graviditet andra gången och det sliter, men det är ju övergående även om det är jobbigt just nu.
Ta hand om dig!
Kram

It's a house sa...

Hej och tack för din kommentar inne hos mig! Vår lilla T är bara 1,5 men ska ändå få en kalender redan i år, bara för att jag tycker att det är så otroligt roligt att pyssla med sådant! Du ser hennes kalender här: http://itsahouse.blogspot.com/2009/10/adventskalender.html

Vimplar står på min "vill göra" lista också, dina blev superfina!!!

Grattis till pyret i magen förresten!
Kram
Karolina

Millan sa...

Vackra tyger du har valt till vimplarna, önskar det fanns bloggar när mina barn var små för oj vad mycket det finns att inspireras av.

Ibland kan man behövas påminnas och ibland vet man det ändå hur bra man har det.

Marina sa...

Fina vimplar du gör. Blir det en flicka tro?
Det låter tufft med lite av varje för er del nu. Hoppas att det ordnar sig med det som tar energi. Ibland så är det mycket på en gång som inte vill sig riktigt och andra som gör att man inte kan ha det riktigt som man vill. Jag hoppas det löser sig! Kram!

Hanna sa...

Tack för att jag fick titta in på din fina blogg och läsa dina inlägg.
HAnna

Tidsmästarinnan sa...

Hej!
det där kommer att bli en supersnygg vimpel, det syns ju redan!
Grattis till lilla krabaten i magen och hoppas du hinner vila dig och snart mår bättre.
Kram!
Susanne

Titti sa...

Hej!
Vad kul att du vill vara med & tävla hos mig. Lycka till & lycka till med den lilla bebisen. Kram

Lisa(vitapelargonerochzink) sa...

Det kommer bli så fint! rött är underbart. stort grattis till bebis. Fin inställning du har, man måste finna det posotiva i allt för att få en bättre känsla i kroppen!stor kram