söndag 1 november 2009

Projekt: höstkrans

Efter att ha suttit inomhus flera fina höstdagar och på sin höjd fått se de fina höstfärgerna genom ett bilfönster tyckte jag det var dags för ett litet lagom höstpyssel - en lönnlövskrans! Så jag bad pappa P och tvååring H att plocka en Ica-kasse med vackra löv i fina gula färger på en av deras promenader, som vi kunde använda till vårt pyssel. Det var visst lättare sagt än gjort.
Hem kom de med en tredjedel fylld påse. Och det räckte till ungefär en sjättedels krans. Ja ni ser ju resultatet ovan. Men kul hade vi iallafall tillsammans när vi gjorde den! Och så har de ett litet mål på sin nästa höstpromenad - att samla ihop till de andra fem sjättedelarna av kransen. Och då kanske, kanske den vita dörren på vår vita villa kan få sig en höstig lövkrans som lyser upp lite i höstrusket. Vi får väl se...

Äntligen är vi påväg upp igen och tyngden på familjen har lättats. Jag är ju fortfarande lika handikappad, men saker och ting runt omkring har börjat lösa sig - härligt! Nu kommer vi med nya krafter börja kunna se framåt igen! Njut av en skön söndag - det ska iallafall jag göra.

Kram M

5 kommentarer:

Marina sa...

Så söt den är den lilla lövkransen! Blir nog bra med de andra delarna också.
Skönt att det ser ltie ljusare ut. Jag förmodar att det som löst sig nu är det du skrev till mig för ett tag sedan.

Här är det grått idag och de tvar inte så kallt i natt som det var i går. Jag sitter inne och har börjat på min väska, En virkad väska av mormorsrutor ska det bli. Kramar!

♥ A Cup Of Emilia ♥ sa...

Vilken fin höstkrans. När den är klar så kommer den att bli jättefin på er vita dörr :) Vilken mysig blogg du har! Kramar Emilia

Filippas vita sa...

Höstkransar är så härliga! Fin blogg du har, roligt att hitta hit.

Kramar U

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Den påbörjade lövkransen ser jättefin ut! Hoppas att resten av jakten på löv går lika bra!

Kram Anna-Lena♥

Spik, skruv och drömmar sa...

Hej!
Tack för kommentaren inne hos mig.
Vilken bra idé till krans. Den kommer bli riktigt fin när den är klar.
Fin blogg du har. Den återvänder jag gärna till!
Kram Therése