tisdag 3 november 2009

Paketer

I helgen firade vi min 30-årsdag som kom och gick ganska obemärkt förbi. Jag är ingen stor födelsedagsfirare när det gäller mig själv - för mig räcker det gott att få träffa mina närmsta och äta en liten bit god mat. Och kanske göra en tårta och öppna ett eller annat paket.

I år stod bidrag till min dröm drejskivan som nummer ett på önskelistan, och det blev ett riktigt bra bidrag. Så kanske kanske drömmen kan gå i uppfyllelse till våren *håller tummarna*. Annars fick jag även bl.a. den här vackra lyktan i klockren M-stil av Ps skånska släktingar. Den passar perfekt i vår ännu-inte-klara-men-vackra-vita-hall!

Idag bär det av till sjukgymnasten för att kanske sätta en och annan nål. Förra gången var första gången som jag prövade akupunktur för foglossningen och jag kände mig mest yr och fick huvudvärk. Vi får väl hoppas på ett bättre resultat den här gången. Ha en bra dag!

Kram M

8 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Grattis i efterskott! Jättefin lykta. Jag är som dig, tycker inte födelsedagar är så mycket att bråka om. Ett litet paket, blomma och god mat håller i massor. Är inte nå festmänniska nej...

Men så kul att spara till en drejskiva, jobbar du med keramik eller är det en hobby?

Ha det gott!

Bergagårdens Lina sa...

Grattis på födelsedagen!

Lyktan var jättefin och den "inte-klara" hallen ser verkligen ut att bli jättevacker :)

Jag har testat akupunktur ganska mycket tidigare pga min ryggproblem och jag tycker att det ger mig lindring och avslappning, men det tog några gånger innan det gav effekt. Hoppas att det hjälper mot foglossningen!

/Lina

Sunnanvind sa...

Jättefin lykta, lyktor är bra födelsedagspresenter!

Hälsningar Carina

Marina sa...

Grattis i efterskott då!

Fin lykta du fick. Jag tog insluensasprutan idag och är lite öm i armen av det men ackupunktur har jag aldrig provat faktiskt. Kram!

ida sa...

hej! grattis i efterskott! Vilken underbar lykta! En sådan ska jag önska mig ;-) Hoppas det gick bättre än sist hos sjukgymnasten. /Ida

Brunkullan med Mosipperötter sa...

Grattis i efterskott! Vacker lykta!

Och lycka till med akupunkturen idag:)
Susanne

Emmas utsikt sa...

Tack snälla för din söta hälsning!

Kram!

Emmas utsikt sa...

Jag glömde - lurade på om man kan kika in i din trädgård? Vad har du där? Blir ju nyfiken när den är "hemlig". ;)