onsdag 4 november 2009

Shoppingsugen


Bild lånad från ikea.se

Ligger här i soffan och påtar ihop en inköpslista från Ikea. Eftersom jag inte kan gå där och inspireras själv, så gör jag det via nätet och hoppas på att min man känner lite köpsug någondag. Jag tyckte att lampan ovan såg ganska fin och stilren ut. Frågan är om den är lite för blänkande blank? Jaja, kika kan man ju alltid göra. Ute stormar det snö"pluppar"(ja de är liksom mindre än snöflingor, och mer åt hagelhållet) och här inne värmer en skön brasa på nyupphuggen ved i kakelugnen som min snälla man har tänt. Då är det mysigt att ligga i soffan och nätshoppa! Och förhoppningsvis kommer snart min man och gör mig sällskap. Först ska han och nybadade tvååringen bara hitta "ging-ging" (= "kaninen" som sonen alltid sover med i sängen) för att sedan borsta tänderna och läsa en gonattbok. Sedan blir det vuxenmys i soffan framför tv:n.

Tack för alla era grattis-hälsningar! Ja, min födelsedag blev precis som jag önskade :-). Det gick väl sådär hos sjukgymnasten... har mer ont nu än innan jag var där... vi får väl se om det kan ge någon långsiktig effekt. Ha en bra kväll!

Kram M

2 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Tack för att jag fick komma in i trädgården. Det var en fin blogg, men jag förstår att det blirlite mycket med två. Jag sticker in där igen när jag har mer tid. Älskar trädgård....

Och krya på dig... inte alltid så skoj att vara gravid.

Terese sa...

Hej!
Den där lampan är fin tycker jag, de har en i kopparfärg också - för det är bara nån plastig sak.. Men fin! Och ditt soffmys låter urmysigt!

Tittar ofta in men ger avtryck allt för sällan..

Kram Terese