söndag 25 oktober 2009

Vintertid

När man tänker på att ställa om till vintertid så tänker man gärna att man "tjänar" en timme. Tack vare Plutten betyder det istället hemma hos oss att vi vaknar kl. 4 istället för 5. Underbara småbarnsår. Men trots att man känner sig som en zombie, så mjuknar man snabbt när den lilla killen med mjuk röst säger: "maammaaa" och försiktigt drar lite i ens hand för att man ska gå upp. Då smälter jag.

6 kommentarer:

Jenny sa...

Hej! Ja, vi hade samma grej hos oss. Fast 6 istället för 7 kom prinsen in till oss=)Så det var bara att dra sig upp. Men vi tände ljus och åt frukost framför Bollibompa. Super mysigt.

Ja, jag är väldigt glad att vi inte behöver en syskonvagn. N blir 4 när grynet föds. Men en ståplatta får det dock bli. Ha en fortsatt skön helg. Kram Jenny

Hem och Harmoni Marie sa...

Så gulligt... Ha det gott! Kram Marie

Emmas utsikt sa...

Ja plötsligt känns den där extratimmen bara jobbig. Men som tur var vaknade vår Lilleman inte så tidigt som er. ;)

Ha en skön söndag!

Bloggen ser fin ut förresten, jag hinner aldrig göra någon header, en dag så!

Dona blogg sa...

Hej!
Tack för hälsningen hos mig :)
Mycket fin blogg du har! Ska kika runt lite extra.

Här har vintertiden inneburit att båda tonåringarna kommit upp i hyfsat normal tid...
Men jag måste medge att jag tycker det låter mysigt med en liten...

KRAM

Under en vind sa...

Ja det är tur att man får så mycket igen när sömnen halkar efter! Just inatt sov lillan ganska bra, men sista två månaderna har det varit ganska dåligt...hon vill amma ofta ofta ofta...som tur är vill hon bara det så hon är inte ledsen eller arg, det hade ju varit värre....Men man får liksom nån bomullsliknande känsla i huvudet av sömnbristen...
Söta små lyktor! är ju så mysigt nu när man får tända alla ljus igen!

Kram kram!

http://villalltidhamera.blogspot.com/ sa...

Jag har en 17-åring och jag smälter precis lika mycket när han väcker mig när han kommer hem på natten ibland, tänka sig att dom alltid är ens lilla kille :-)