torsdag 25 februari 2010

B o k s t ä v e r

Trenden håller i sig - åtminstone här hemma. Jag vet inte hur det är med er, men jag är fortfarande lika stormförtjust i bokstäver i inredningen. Så varför ska inte Lillasyster få njuta av dessa vackra former? Sagt och gjort pysslade jag ihop ett M. M som i Lillasyster. I samma tyger som vimplarna, och jag måste säga att även detta blev riktigt lyckat. Om man inte tittar för nära ;-). Och jag tycker den passar riktigt bra där på gamla byrån. Vad tycker ni?

Kram M
[PS. Glöm inte tävlingen, den hittar ni här .]

6 kommentarer:

Marina sa...

Jag hoppas verklgien att du snart kan röra sig normalt igen och komma ut. Skönt att du kan pyssla lite i alla fall. Jättefint M!

Kram!

Poppins sa...

Hej och tack för gratulationen! Ibland kommer man ifrån varandra i bloggvärlden för att rätt vad det är träffa på varandra igen. Jag ser att det är lika mysigt och vackert i hwita villan som det brukar vara.
kramar från Poppins

Hem och Harmoni Marie sa...

Fint! Och kramgoa ser de ut att vara också.. passar perfekt i barnkammaren.

ha det gott, kram Marie

Camilla, blogg Smultronbo sa...

Jättefint! Det är något speciellt med bokstäver. Jag gillar dom i alla dess former och material.

Jag kanske ska ta och knåpa ihop ett H till sonen i helgen....

Kram C

mitt skärgårdsliv sa...

Snyggt med bokstäver och i tyg passar de ju perfekt i ett barn rum! Ha det bra!

Stjärnor & Champagne sa...

Jag är som du, älskar bokstäver...Idébok, bra idé. Jag klipper ut allt i alla inredningstidningar som jag gillar och kan ha nytta av i framtiden. Nu är jag med i din utlottning. Glömde skriva grattis till alla besökare där så jag gör det här.

Kram Anne