onsdag 24 februari 2010

Samla idéer

Sedan ett bra tag tillbaka har jag samlat mina goda (?) idéer i en idébok. Det var faktiskt en av mina bättre idéer ;-). Nu är boken slut och min man har köpt en ny till mig. Sista sidorna i den gamla boken rymmer idéer för ett gemensamt och större barnrum, och de första sidorna i den nya består av drömmar & planer för mitt trädgårdsland.

För trots att jag fortfarande är väldigt rörelsebegränsad kan jag ju med gott mod drömma mig in i framtiden med varmare väder, promenader och pyssel i trädgården. Och har man tur så kanske min snälla man har tid och ork att hjälpa mig att iscensätta några av drömmarna också.

Ja, det var inte många som ville vara med i min lilla utlottning, än så länge. Men då blir det ju större vinstchans för er som vill vara med :-). Och ni andra har fortfarande tid att ändra er... Klicka här för att komma till tävlingen.

Kram M

4 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Fniss... jag har också en sådan bok. Ligger alltid bredvid mig när jag är ute på en bloggrunda...

Ha det gott och njut av drömmarna!
Kram Marie
PS. Jag håller tummarna att jag vinner... ;)

Marina sa...

En såndär bok har jag också. INte likadan alltså men en bok jag skriver både dagbok och idéer i. I går var jag och barnen i Lund och då tittade jag på en femårsdagbok. Lite dyr tycker jag den var så det blev ingen. Jag gillar fina böcker att skriva i.

När räknar man med att du blir återställd i kroppen?

Kram!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Jag måste minsann oxå skaffa mig en sån bok. Vad du ska sova gott som slipper ha alla ideér snurrande omkring i huvudet... Hade missat din tävling men nu är jag med!
Kram/ Anna

Fredrika sa...

Hejsan, älskar att samla ideer i fina böcker. Vill du jag ska skicka presentkort eller vill du välja något direkt i butiken?

Ha en fin dag!
/Fredrika