lördag 6 juni 2009

Talar du Barn?

Stoltheten är enorm när lilla H säger sina första riktiga ord - heee då! - och samtidigt gör en vinkning i bästa Drottning Silvia-manér. Jag vet inte hur många av er som talar Barn, men det betyder självklart hej då - hur tydligt som helst : ).

8 kommentarer:

Loppisliv sa...

Hejsan! Ja de första orden är magiska....de minns man för alltid... Så fint i din trädgård, måste vara härligt att ha all den ytan att kunna plantera på. Vi har så liten tomt så det finns nästan inte någon plats för större odlingar. Ha en fin dag. Kram Paula

mitt skärgårdsliv sa...

*ler* så härligt! Tiden när de lär sig tala är så rolig. Ofta är det ju bara mamma som förstår vad de talar för de har ju sina egna ord emellanåt:) Njut!!

Malin sa...

jag talar inte barn än men tror att jag förstår litegrann av det språket, har lite svårt med grammatiken ... kul att du är med i min tävling och jag önskar dig lycka till, kram Malin

Lilla huset på prärien sa...

*skrattar* - vår dotters första ord var också hee då :)

Visst är det fantastiskt? Sen går det i en rasande fart!

Önskar dig en riktigt go helg med din söta lilla prinsessa.

Kram Jenny

Allt o Inget Med Jeanette sa...

Mys!!Vi har oxå barnspråk hos oss :)
lille= Wille, tottobil=krokodil,
tota=toyota. hulla=humla.
Ett litet smakprov från Edvin! ;)

Kram Jeanette

Anna-Lena, Drömmar av silver sa...

Visst är de underbart när de små börjar att kommunicera och ibland blir man helt fascinerad av hur fort de snappar upp nya ord. Min Maja har precis fyllt två och hon är som en liten papegoja hela tiden. Det är hur kul som helst!

Kram Anna-Lena♥

kardemumma sa...

Ja det är underbart med barn! Vad många härliga minnen man får genom sina barn som man får skratta gott åt!
Ha det gott!
Kramar C

Villa Hemmet sa...

Hihi, min Ville som snart blir 2 år snackar oavbrutet. Om allt, och det går inte att bara svara lite ut i luften utan han kräver adekvata svar :)

kram