lördag 3 januari 2009

Vinter/vår?

Vilken härlig förmiddag vi har haft! Imorse vaknade vi sent och såg hur snöflingorna dalade ner på den snötäckta marken. Det har snöat som bara den och vi har faktiskt precis kommit in från en förmiddag i den lilla skidbacken med pulkaåkning! Det var riktigt toppen tyckte Lilla H som njöt av fulla muggar där han satt nerbäddad i fårskinnet.

Vilken kontrast från England där solen sken, växterna blommade och temperaturen låg runt nollan. Så kommer man hem och det är 10 minusgrader ute och idag vaknar man till snö! Kan ni förstå att följande bilder är tagna under julveckan i England?

Kram M

8 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Vilka kontraster! Men vad mysigt med snö, här kommer det ju aldrig någon *surar* ;-)

kram

Under en vind sa...

Å vad mysigt med London! Hoppas att jag snart får återvända dit, det var många år sedan sist...

Mysig pulkabild! Här har barnen åkt skridskor tre dagar i rad, idag kom lite snö så då hann de göra lite snöbollar också...Ikväll väntar middag hos svärföräldrarna, skönt att sitta vid dukat bord!!

Ha det gott, kramar!

Marina sa...

Men oj! Jag har inte fattat att England har så stor skillnad i åstid mot vad vi ha. Mildare visste jag men inte så. Vi fick några snöflingor men inget som stannade. Synd, vill ha snö nu. Kram!

Hemmalycka sa...

Fina bilder.
Kram Åsa

www.smillasplats.blogg.se sa...

Oj är det redan vår där ? Känns som vi har långt kvar tills dess.

Hanna i Det stora grå huset sa...

Ja visst är det stor skillnad... Å vad jag saknar England... Jisses. Bodde ju där i 7 år, och har inte varit dit sedan jag flyttade hem 2000... Måste, måste...

Men du. Trilla inte baklänges nu.
den superfina riddarsporren i min trädgård.. Minns du den? Den du ville ha namnet på?! Jag tappade ju såklart bort den lilla skylten efter att jag hämtat den för att skriva till dig. ja, det här var ju en tid sedan.
Men tror du inte att jag hittade den här ute på våran lilla altan igår när jag röjde granris... Den måste ha ramlat ur min ficka och blivit kvar där ute. Så bättre sent än aldrig.
Praktriddarsporre Delphinium "Astolat".
Svårare än så var det inte. Men minnet är ju inte alltid med när jag läser namn tyvärr.
Men nu har du den, och kan knske få med den i planteringen i vår! :)

Sorry att det tog sådan tid bara!!!

Kram Hanna
Och god fortsättning förresten!

Vackrare vardag sa...

God fortsättning på det nya året! Låter som ni haft en härlig resa! Men otroligt vilken skillnad; snö kontra blommor... Känner igen overallen;)

Ha en fortsatt trevlig helg!

Maria / Frøken Fryd sa...

Dejligt med kontarasterne :-)

Klem Maria