söndag 4 januari 2009

Idébok

Jag har länge tänkt att jag ska ha en liten bok där jag kan samla alla idéer som poppar upp när jag går genom livet. För så är det ju - precis när man minst anar det så kommer inspirationen, och då behöver jag någonstans att spara alla finfina idéer.

På Ikea hittade jag en billig (19 kr) men ful anteckningsbok med rena vita blad - redo att fyllas med inspiration! Men man blev inte direkt inspirerad vid första anblicken - hur skulle allt sprudlande kunna finna sig där? I den fula?

Jo, då plussar man på med lite smått och gott som man hittar i lådorna och så blir resultatet en alldeles perfekt liten idébok att ha med sig i väskan, eller bara ha liggandes vid sidan av soffan, eller var man nu befinner sig när inspirationen infinner sig!

Kram M

5 kommentarer:

MiA sa...

Hej! Det var så jag startade min blog. Den var tänkt som en idebok online - tillgänglig varifrån som helst. Sen blev den mer en blogg :)

Ha det gott!
MiA

Marina sa...

En bra idé! Jga har en bloggbok vid datorn oh en trädgårdsdagbok som hänger med både ute o inne på sommaren. Mycket bra! Kram!

mitt skärgårdsliv sa...

Det där var en bra idé. Bra att samla allt på ett ställe så hittar man det lätt när det behövs. Vad fint du fixat till boken!!

Violas Trädgård sa...

God fortsättning på nya året!Vilken fin bok - jag har länge tänkt samla inspirationsbilder, färger mm i en pärm men det har liksom aldrig blivit av... En härlig bok är en bättre idé!
Kram Karin

Violas Trädgård sa...
Den här kommentaren har tagits bort av skribenten.