fredag 2 januari 2009

Och ett nytt härligt år har börjat

Solen på den blå himmeln ligger lågt över grannens frostiga tak

Ett nytt härligt år har börjat, och visst börjar man ana vårvindarna redan? Nej just det, här är det ju 10 minusgrader ute. Igårkväll kom vi hem från vår lilla resa som startade på julafton, och där borta var det soligt, visserligen förhållandevis kallt, men härligt väder med fågelkvitter i luften. Vi har varit i England över jul och nyår! En toppenbra resa och Plutten var så duktig, trots allt resande med både flyg och buss. Mer om resan framöver, ett och annat litet inköp har jag allt lyckats med trots att resan mestadels handlade om att få vara tillsammans och att hälsa på släkt och vänner.

Den här veckan har varit en härlig och välbehövlig paus i livet, men det är inte bättre än att det allt kliar lite i bloggfingrarna efter en vecka utan bloggen ; ). Under ledigheten har bloggen passerat sin 1-årsdag och det gör ju att man funderar lite över bloggåret som gått. Jag fick en kommentar av gulliga Mia med underbara bloggen Lilla Blanka där hon undrade om jag skulle fortsätta blogga, och svaret på det är - "självklart!". Jag tycker att bloggandet är så roligt! Det är roligt att dela med sig av händelser, förändringar både ute och inne, och för mig är det en jättebra sporre att få saker gjorda här hemma. Låter fånigt kanske, men det fungerar faktiskt lite så för mig. Dessutom får jag så mycket inspiration av andra bloggar/-e och det känns härligt att försöka inspirera vidare. Däremot är det lite svårt att förstå att det faktiskt är ca 100 läsare inne på min blogg varje dag! Stort! Tänk att någon vill läsa vad lilla jag har skrivit... Jag känner på mig att det här kommer att bli ett väldigt bra år... vad tror ni? Ett riktigt härligt nytt år önskar jag er alla!

♥ Kram M ♥

6 kommentarer:

Chiara sara sa...

I wish you a happy new year.
I like your blog.
See you soon

Chiara sara

Lallis - liv och leverne sa...

God fortsättning på det nya härliga året.
Kram Lallis

Marina sa...

Ja visst är det en konstig tanke att så många är inne o läser vad just lilla jag har skrivit. Jag tycker som du att det är en bra inspirationskälla och en sporre till att göra saker hemma. Snart börjar trädgårdsåret också på allvar oc då behövs ju inspiration till den delen också. Kram!

Sanna sa...

Halloj!

Håller med om att bloggen blir som en sporre för att få saker gjorda!

Sen är det ju sååå kul!

Kram Sanna

Ingela la la sa...

Jag har också den känslan..att 2009 kommer vara ett bra år! Hoppas det stämmer ;)

Ha en bra helg!

Kram

Fyra årstider ♥ My Lovely Four Seasons sa...

Det är så härligt att du hemma..jag gillar din blogg mycket.
Kram Lotta