fredag 5 september 2008

Oj oj oj!

Nu har det ju hänt så mycket att jag inte ens vet var jag ska börja. I skrivande stund har jag 236 olästa inlägg bland mina favoritbloggar enligt bloggkoll. Jag har ju börjat jobba så smått efter min föräldraledighet. Och det är tufft alltså. Jag trodde inte det skulle bli så jobbigt att lämna min lilla Plutten hemma. Som tur är han ju hemma med pappa P, men det skär i ett mjukt mammahjärta att inte få se sin lilla kille på heeela långa dagen. Kanske man vänjer sig...

Förra helgen var ju lilla familjen i Skåne och närmare bestämt i Helsingborg. Den stora trädgårdsfesten på Sofiero var inbokat sedan länge, men vi tog även ett litet besök på Fredriksdal. Det här var verkligen vad jag behövde! Vädret var toppen - supersoligt och ovanligt lite blåst - och inspirationen flödade. Det var ju hur härligt som helst att strosa där i slottsparken bland de olika stånden, se en massa vackra saker och växter och lyssna på intressanta människor. En toppendag i min bok alltså!

En sne bild på slottet

Ett av stånden

En av de vackra installationerna

Här skulle jag kunna tänka mig att tillbringa en varm sommardag

Ja det var lite bilder från det inspirerande Sofiero! Om ni vill se mer så kan ni kika in på min trädgårdsblogg - Hwita Villans Vackra Trädgård. Där kommer jag visa fler bilder.


Sist vill jag tacka goa Elzie med bloggen Essemias värld för den här fina utmärkelsen! Det känns så roligt att "lilla jag" kan inspirera och glädja andra - precis på samma sätt som jag gläds och inspireras av era bloggar. Tack än en gång Elzie! Att lämna den vidare känns rätt självklart den här gången, trots att det sköljt utmärkelser över henne - hon är värd varenda en. Med utmärkelsens motivering: "För att Du och din blogg ger mig lite ögongodis och goa idéer och varma tankar" så överlämnar jag den till Mia med bloggen Lilla Blanka! Jag har sagt det så många gånger förut - du är en riktig inspirationskälla med så mycket glädje och värme. Kram på dig!

Jag hoppas nästa inlägg kommer lite tätare. Men ett stort tack till alla som är inne och läser det jag skriver, det känns så roligt att dela med sig. Vad nästa inlägg kommer handla om beror lite på hur det känns - kanske kommer det lite bilder från Fredriksdal, eller så blir det om något helt annat. Det var t.ex. längesen, tycker jag, som jag skrev något inlägg om någon favoritdetalj här hemma... Vi får se var det hamnar.

♥ Kram M ♥

10 kommentarer:

Under en vind sa...

Vilken mysig helg ni ser ut att ha haft!!!

Visst är det en omställning att börja jobba, men efter ett tag känns det som om man aldrig gjort annat!

Här går jag sakta mot att bli bättre från förkylningen, men är hemma idag också....

Önskar dig en ny skön helg, kramar!

Marina sa...

Jag kan absolut tänka mig att det är tufft att börja jobba. Man skaffar ju barn för att man vill vara med dem inte för att man vill vara ifrån dem. Men visst vänjer man sig! Våra är nu 12 och 14 så jag vet. Det blir liksom vardag av det och man myser till desto mer på kvällar och helger.
Fina bilder från Sofiero. Kram!

Annas skattkammare sa...

Förstår att det känns tufft att börja jobba igen om man varit helt föräldraledig och haft tid ihop med sin goding varje dag. 236 inlägg, och jag tyckte jag hade myscket, jag som hade 93 igår! =) Det är mycket ibland, och för mig har det blivit för mycket nu, så jag har tagit en paus med blogg-inlägg, men jag hälsar på hos er som vanligt, när jag hinner.. Ser jättemysigt ut där i slottsmiljön bland stånden.. Ha en trevlig helg! Kram /Anna

Annalunda sa...

Härlig helg, fina bilder! Förstår att det är svårt att lämna den lille...jag började jobba när S var 6 månader...inte alls roligt!

Ha det gott och ta väl hand om dig...stressa inte alltför mycket...vi väntar troget! :)

Jättekram Annie

♥ Fyra årstider sa...

Ja inte är det lätt att hinna med att blogga när man jobbar heltid, inläggen växer gärna på hög. Ser ut som du haft det bra på din tripp.
Kram Lotta

Poppins sa...

Grattis till utmärkelsen! Det finns en till att hämta på min sida. :)
Jag missad den stora trädgårdsfesten så jag njuter av dina bilder.
kramar

beas barnslikheter sa...

Men vilka härliga bilder du bjuder på! Ljuvliga!


Jag har också typ 236 olästa inlägg på BLoggkoll. Tiden snurrar på helt galet när man börjar jobba. Burr!

Lockas lilla längtan sa...

Hej! Vilka härliga bilder du bjuder på. Den där stolen skulle man haft i somras, och ett glas vitt vin....

Kram Veronica

Gårdsromantik sa...

Vilket mysigt utflyktsmål!
Man skulle ha bott lite närmare bara.

Kram Maud

Vita ljuva tankar sa...

Du har en utmaning hos mig om du har lust!

Kram