måndag 1 september 2008

Ett roligt inlägg :)

Ja idag blir det ett riktigt roligt inlägg! Dels har vi ju vinnaren av min lilla utlottning, och sedan har jag blivit överröst av goa utmärkelser från goa bloggerskor! Efter en riktig toppenhelg iväg är detta det perfekta sättet att starta upp den nya veckan!

Vi börjar med vinnaren! Först och främst måste jag säga att det är väldans skojigt att så många ville vara med och tävla om doftljuset. Tyvärr kan jag bara ge det till en av er. Grattis till Trebarnsmamman med - den för mig nya - bloggen En trebarnsmammas vardag! Skicka mig din adress så kommer doftljuset på posten!


Den här fina utmärkelsen (kan den egentligen bli bättre? - I love your blog) har jag fått av Nea i det gula huset som själv har en blogg som jag ofta besöker - tack snälla Nea! Den här utmärkelsen ska skickas vidare till 7 stycken bloggar...

Och den här vackra utmärkelsen har jag fått av Annie med bloggen Annalunda och Bella med bloggen Dröm & Vision. Även dessa två tjejer kikar jag mer än gärna in hos! Annie visar ständigt vackra pch inspirerande bilder, gärna från trädgården, och inspirerar en nybliven rosälskare som jag till 1000! Och Bella bjuder alltid på personliga inlägg om sin trädgård och livet för övrigt - två personliga bloggare som bjuder på sig själva - tack så mycket!

Det är verkligen inte lätt att lämna dessa vidare och trots instruktionerna att man ska lämna dem vidare till 7 stycken, väljer jag istället att bara välja en. Dels för att betydelsen av utmärkelsen inte ska urvattnas och dels för att jag vill göra så helt enkelt ;-). Den första utmärkelsen - I love your blog - lämnar jag vidare till Sara med den härligt personliga bloggen Under en vind. Sara bjuder både på sig själv och sitt vackra hem och inspirerar massor! Den andra utmärkelsen lämnar jag vidare till Fröken Fräken och bloggen Tusen idéer och en fröken - en härlig blogg skriven av en tjej med sådan härlig glädje! Jag blir alltid glad av att kika in där och får alltid en massa idéer - kanske t.o.m. tusen idéer ;-).

Som ni kanske märkt har det legat lågt med inlägg här i bloggen ett tag nu, och det är p.g.a. att vi haft en liten minisemester i Helsingborg över helgen. Bl.a. har vi besökt och inspirerats av Fredriksdal och Den stora trädgårdsfesten på Sofiero, så det kommer jag bjuda på framöver.

Och imorgon börjar jag jobba - hjälp! Pappa P:s tur att vara föräldraledig och dags för mamma M att arbeta och stå för brödfödan. Det känns tufft men roligt, det är ju mer än ett år sedan jag jobbade. Kanske hinner jag inte med bloggen i riktigt samma utsträckning som innan, men jag kommer definitivt ta mig tid för att blogga - det är ju så roligt!

♥ Kram M ♥

16 kommentarer:

MiaMaria sa...

Hej!

Grattis till dina Awards!!!!!

Och lycka till inne hos mig!
Och ha det skoj på jobbet.

MiaMaria

Marina sa...

Grattis till utmärkelserna!
Hoppas det går bra att börja jobba igen. Kram!

Johanna.B sa...

Grattis till utmärkelsen!! :)

Kram
/Johanna

Under en vind sa...

Tack gulliga rara du, du vet att du får den rakt tillbaka av mig du goa bloggvän!!!

Tänk att det börjar imorgon, håller tummarna för dig förstås!

Hoppas att allt är bra! Här har jag tagit mig igenom arbetsdagen rtots halsont och lite hängig....ikväll har vi varit på brännboll tillsammans med barnen genom "Hem & skola". Lyckat väder och bra uppslutning!

Ha det allra bäst, vi ses snart igen! Kramar!

lottens vita och gröna sa...

oh ska du börja jobba nu, lycka till!

stort grattis till utmärkelserna!

varmkram lotten

♥ Fyra årstider sa...

Lycka till på jobbet, det brukar vara kul att få komma ut bland folk efter ett tag. Bloggandet är svårt att hinna med...jag jobbar heltid, men så kul!
Kram Lotta

Lockas lilla längtan sa...

grattis till dina utmärkelser!!

kram Veronica

Kerstin sa...

Lycka till på jobbet!!!

Kram Kerstin

Trebarnsmamman sa...

Tack! Vad glad jag blev!!!!!!

Camillas nya hem sa...

Grattis till utmärkelserna, din blogg (och du så klart) förtjänar dem!

Linda/Lantliv i lägenhet sa...

Grattis till dina utmärkelser!

Det kommer säkert gå bra att börja jobba igen, du kommer nog in i det snabbt!

Kram Linda

Vita ljuva tankar sa...

Stort lycka till på jobbet. Du är snart inne i det igen :-)

Grattis till alla awards. Inte så konstigt, din blogg är förtjusande.

Kram

Elzie sa...

Godmorron!
Har en liten överraskning till dig inne på min sida.
Kram Elzie

Petra C sa...

Spännande att börja jobba igen efter så lång föräldraledighet. Hoppas du "överlevde" ;) och att du kan fortsätta med bloggandet!

Bella sa...

Grattis till utmärkelserna!
Ser fram emot att få kika på bilder ifrån minisemestern...särskilt ifrån Sofiero dit jag tänkt mig så många gånger men aldrig varit...
Förstår att det är med lite skräckblandad förtjusning som du börjar arbeta igen...jag önskar dig lycka till!
Kram,
Bella

Fröken Fräken sa...

Men, hade jag inte lämnat en kommentar här? Har den försvunnit eller aldrig registrerats? Helskumt!! Jag är ju så glad för min utmärkelse, tusen tack!!

Jo, färgen, den oljebaserade grundfärgen är väl egentligen tänkt som grundfärg och som man ska måla över med en annan blankare färg. Den är ganska matt, fast det står att den är halvblank..? Hm.. Men det går nog at ha den som "sista färg" också!