torsdag 17 januari 2008

Idag blir det varken det ena eller det andra

Varken egna bilder eller någon annans inspirerande bilder. Och inte heller har jag haft tid att kika runt på andra uppiggande bloggar eller att svara på era värmande kommentarer. Sonens "kinkighet" gör att det blir inte många minuter man har att ägna åt något annat. Han är något övertrött. Nu nöjer han sig äntligen med att sitta några minuter i babysittern och då ägnar jag mig åt att göra ett litet kort inlägg här i bloggen istället, jag borde ju äta lunch! Man vet ju aldrig hur länge det varar ;-). Får väl försöka krypa upp i soffan med honom och se om han kan sova lite. Kanske blir det ett lite mer inspirerande och roligare inlägg imorgon.

3 kommentarer:

Under en vind sa...

Vissa dagar är det så......Må så gott, kramis!

Lilla Blanka sa...

Ibland kommer sånna dagar...de liksom bara passerar, utan att man "får gjort" nåt och de lämnar inte något speciellt "avtryck" liksom...
Jag är fortfarande hängig så jag kan inte göra allt som jag eg vill nu i helgen..Mannen är på byggmarknaden o handlar brädor till blivande köksvitrinen (gamla fönstret du vet)...
Om du inte vet vad du skall göra med fönstrena så kan man ju göra fina skåp av dem, eller speglar, eller bara ha som dekor i ett rum...Man kan också göra en "odlingslåda", det gjorde jag förra sommaren. Man slår ihop en ram o så fäster man fönstret på ena sidan med gångjärn..så häller man jord i och sår lite sallad eller kryddväxter i den. Den kan man ju ha te x på altanen eller balkongen om man inte har trädgård.
Lycka till!
Kram
Mia

Änglahem sa...

Babytiden går så fort förbi!! När man står där mitt i kinkigheten och övertröttheten från alla parter, så känns det som en evighet. Men nu nååågra år senare så undrar man ´var det så himla illa, höll inte i sig så länge´, men det tycker man inte då. Lägg inga krav på dig utan bara njut av lillen!!! Har du säkert hört tusentals gånger men inte desto mindre sant. ´Snusa´lite på honom åt mig. Tänk om man kunde konservera den speciella babydoften!

Ha en skön helg!
Kramar
Ulrika