lördag 19 januari 2008

Regn & rusk

Idag är verkligen en sådan där dag som man inte vill gå ut, utan bara sitta inne och mysa i soffan. Och det är precis det vi gjort - suttit uppkrupna i soffan och druckit thé, ätit nybakta scones (tack älskling!) framför en brasa i kakelugnen. Såå mysigt! Ute viner det ordentligt, men det känns skönt här i nya huset - inte så mycket som kan gå sönder. På vår gård innan vi flyttade hit var det en stor oro varje gång det blåste upp (och det gör det ju ganska ofta i Skåne). En oro för att någon stalldörr skulle blåsa sönder, eller att något skulle komma flygande och göra hål på taket. Och inte mindre nojjig blev man ju efter Gudrun där de stora granarna i skogen låg som brutna tändstickor i enorma områden. Nää, då är det bättre här i vår soffa framför en brasa!

Nu har förresten vår nya kamera kommit, och den var jag såklart tvungen att testa! Vilken vacker bild på vår orkidé, va!?

4 kommentarer:

Under en vind sa...

Jättefin bild!!!
Tack för dina ord hos mig! Ljuspåsen sydde jag ihop av en fyrkant. Spetskanten i överkant sydde jag på först, innan jag sydde ihop kanterna. I botten gjorde jag två veck så att det belv en plattare botten. Sist knöt jag spetsbandet runt där glasburken smalnade av. Hängde även på ett litet dekorationshjärta som jag köpt från panduro.
Ha en trevlig lördagskväll! Här väntar vi på att fläskfilén ska bli klar i ugnen.....
Kram!

Bergagårdens Lina sa...

Vad roligt att kameran kom till slut!
Jättefin bild! Den får mig att längta ännu mer efter våren!

Marie sa...

Det låter som ni haft en riktigt mysig dag! Vi har också bara varit inne och grejat och myst. I den här blåsten vill man inte gå ut!

Jättevacker bild!

Ha en trevlig kväll!
Kram Marie

Vit Lycka sa...

Tack för kommentarerna. Vilket hus du har, hoppas det kommer fler bilder på huset till våren. Det är inte väder precis för att knäppa vackra bilder utomhus just nu!!!!

Ha en skön söndag
Hälsn Åsa