tisdag 15 januari 2008

Ingen kamera idag heller... = före och efter i sovrummet!

Så då får det istället bli före- och efterbilder på vårt sovrum! När vi flyttade in för ett drygt år sedan så var en av de saker som vi tyckte var så skönt med huset att det inte behövdes akutrenoveras i något av rummen... förutom sovrummet. (Okej, självklart är det rum man vill renovera, men de var inte tvungna att renoveras) Jag stod helt enkelt inte ut med sovrummets vita strukturtapeter med den fula rosbården som blev ännu fulare mot det fula laminatgolvet. Speciellt inte eftersom rummet hade en sådan fantastisk potential med det underbart vackra gamla fönstret! Så där fick det bli just det - en akutrenovering!


Före:

Efter:


Det jag älskar mest just nu med rummet är just de fantastiska originalfönstren och de härliga medaljongtapeterna från Boråstapeter! Är det inte vackert!? Självklart gör även kristallkronan sitt för rummets karaktär. Den hittade vi på vinden på vår förra gård, det var bara att damma av den och hänga upp! Och resten är i princip superdyra antika saker från... IKEA!

Så såg sovrummet ut efter renoveringen. Nu har det tillkommit ett sängbord, nya lampor, en spjälsäng, lite (mycket) smutstvätt och förstås mina fina tvättkorgar som jag visade upp tidigare! Men det får ni se en annan dag (när kameran har kommit).

4 kommentarer:

Under en vind sa...

Ett fräscht sovrum är ett måste!! Ert blev toppen! Kram!

Bergagårdens Lina sa...

Har också kikat på de där tapeterna! De är jättefina! Härligt sovrum!

Hanna - Den vita skolan sa...

vilket fint sovrum. Underbart fönster. Ja du jag behöver snart lite tolix terapi för att klar av detta.
Ha de gott

Det lantliga hemmet sa...

Det är så skönt och fräscht med vit sovrum, hade också från början rosa tapeter med liknande bård men nu är det helvitt med möbler från IKEA i betsad fura.. en ren fröjd att vakna på morgonen.. underbart fin blogg du har och man blir som du säger sugen på våren och alla dessa pelagoner.. ha en go kväll Kram K