tisdag 1 februari 2011

Bästa färgen

Min absoluta favoritfärg i inredningen är vitt. Tråkigt säger vissa, härligt säger jag! Fräscht, ljust och går ju att variera i oändlighet. Ingenting känns fel mot en vit bakgrund. Och allra bäst gör den sig nog som bakgrund faktiskt. På bilden visar jag vår vita, fina sovrumstapet Ornament från Boråstapeter, som jag är väldigt nöjd med. Det enda jag inte är nöjd med är underarbetet (jag hatar att spackla och tapetsera, och jag är dålig på det *morr*).

Däremot skulle jag nog inte klara ett helt hem med vitt på vitt, utan behöver lite härliga accentfärger omkring mig som piggar upp i det ljusa. Jag skulle gärna säga att den favoriten var blått (det låter lite "finare") men favoriten är definitivt ROSA! Jag vet inte vad det är, men rosa gör mig glad helt enkelt!

Mina härliga rosa Matteustallrikar

Kanske är det för att jag skulle vara så tvärtemot under min uppväxt - absolut inte rosa, men gult (som alla rimmade med fult) tyckte jag synd om, så därför var det min favoritfärg. Jag är nog lite svältfödd på rosa helt enkelt.

Kika in på Fabriken för fler tolkningar av veckans tisdagstema - favoritfärg i inredningen!

5 kommentarer:

Carina sa...

Många vackra färger finns det!
Vitt är en bland dem...
Ha en underbar tisdag.
Kramen.

Millan sa...

Rosa är ju så fint! och lila och grönt och framförallt vitt *ler*

Ha det gott
Kram

Karin - Mina Rum sa...

Oj, vad jag känner igen mig. Jag hade ingen "rosa period" när jag var liten, trots att jag var barn under 80-talet. Det tar jag igen nu. Med råge. Bara älskar rosa som accent.
Ha det bra. Kram!

NerbyKatta sa...

Älskar åxå vitt, rosa & ljunglila <3
Kram Katarina

dagliga smulor sa...

vilken fin tapet, den gillade jag !