tisdag 11 januari 2011

Djur i inredningen

För några år sedan var IKEAs småfåglar hett stoff på olika bloggar inför jul - minns ni det? Iallafall så plockade jag aldrig fram dem det året, jag blev kanske mättad av alla bilder på nätet, vem vet. Men i år kom de fram, de små rackarna, och de passade ypperligt på den vägghängda ljusstaken som min mans morbror har tillverkat. Fast där fick de inte sitta länge för Plutten som hade helt andra planer. Men det var fint så länge det varade...

Kika in på Fabriken för fler tolkningar av veckans tisdagstema - Djur i inredningen.

3 kommentarer:

Karoleen sa...

Gulligt! Vilken fin ljusstake! =)

Fröken Fräken sa...

Nu slår det mig att jag ju också har de där fåglarna! Hm, kunde jag inte ha kommit på det under jul?! Men faktiskt, de är ju så fina att man kan ha dem framme när man nu vil, det ser man ju på din ljusstake!

Madame C sa...

Vilket häftigt och annorlunda tema!!!!

Kul att fröerna är på väg! Spännande:) Jag packar dina imorgon.

Såg du att "Vasi" från Rumänien svarade på din fråga om sallat och sniglar, hos mig? Hon skrev att äggskal runt plantorna kan hjälpa. Intressant! Annars är min erfarenhet att just plantuppdragningen så som jag beskrev det, kan hjälpa. Sallaten får en väldig fart att växa och sniglarna hinner inte äta allt. Dock har jag inga mördarsniglar, så där vet jag inte. Det finns entusiaster som odlar i amplar, för dit når inte marodörerna!
Kram,
Charlotta