onsdag 12 januari 2011

Då, nu och förhoppningsvis i sommar

Januari 2011

Juni 2010

Samma vy, olika årstider. Tyvärr hade jag inget bra foto från när köksträdgården var som allra finast i slutet av sommaren, men man får ändå vittring på det som komma skall. I år får lilla köksträdgården se ut som den gjorde i fjol - inga nya bäddar. Istället ska jag satsa på en rejält prunkande köksträdgård! Så nu funderar jag så det knakar på vad som ska sås och inte sås, vilka fröer som ska beställas och inte.

Charlotta med bloggen Cesars trädgård startade något så inspirerande som ett fröbyte. Vilket bra initiativ! Självklart ville jag vara med, och när även Anna-Karin med sin blogg Landet Krokus startade ett fröbyte så var jag inte sen att hoppa på det också. Så mycket roligare och bättre att byta bort sina oanvända fröer än att de ska ligga och torka i en påse i något skåp. Och så får man tag på lite nytt som man annars kanske hade missat.

Kanske jag också skulle ta och se om det är någon som är intresserad av det jag har över? Men det får vänta tills fröbeställningen är gjord.

4 kommentarer:

Marina sa...

Fröer är hur bra som helst att dela med sig, byta bort eller liknande. Ofta behöver man inte alla frö som är i en påse kanske och då kan man ju förgylla tillvaron för någon annan med dem.

Kram!

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åh, vilka mysiga bilder! Nu längtar jag ännu mer till våren och värmen...

Fy så less jag är på att vara gravid nu! Skönt att det inte handlar om månader kvar tills bebisen kommer... ;0)

Kram/ Anna

Anne sa...

Hej!

Det verkar vara fler än jag som längtar efter våren!
Vårbilder överallt!

Jag väntar på mina nya trädgårdsböcker jag beställt, sen ska det ritas och planeras och inspireras för fulla muggar :-)

Hälsningar Anne

Mamma Mimmi sa...

Här är ännu en entusiastisk fröbytare - välkommen in till mig för en titt under fliken odling 2011. Massor med fröer som söker ett nytt hem och kanske har du något som skulle trivas hos mig. Kram från Mimmi