måndag 6 december 2010

Förpackade

Jag kom ju på att jag egentligen inte visade er precis hur fina de små pajerna såg ut, med sitt lilla hjärta eller järnekslövet på toppen. Dessutom upptäckte jag att de var betydligt godare när de svalnat ordentligt och legat till sig ett tag, först var de lite torra tyckte jag. Iallafall så fick de flytta från det fina kakfatet till en liten julig burk med engelskt motiv. Det är små bilder som föreställer Twelve days of christmas - klart att en engelsk kaka ska ha en engelsk burk.
Så nu sitter lilla Mailegtomten och vaktar burken med sitt liv, och njuter av hyacintdoften på byrån i matrummet. Och lilla julklappsburken med mince meat får stå som liten dekoration tillsammans med arrangemanget. Enkelt julpynt - att ta det som används. Och så känns det både mysigt och personligt tycker jag. Nä nu är Storebror på ingång, och då det låg en träelefant i julkalendern idag så ska den målas med gårdagens klapp - fingerfärgerna. Kladdigt värre!

Hur går det med julförberedelserna för er?

Kram M

4 kommentarer:

Jord under naglarna sa...

Vilka fina bakverk! Det ser riktigt julfint ut med hyacinterna i kruset och tomten intill.

Här är det lite si och så med julförberedelserna, igår firade vi dotterns födelsedag och idag har jag målat taket i köket. När vi byggde om köket så saknades det en bit tak och den är sent om sider på plats nu.
Snart infinner sig säkert julkänslan lite mera. :)

KIND BY NATURE sa...

tusind tak fordi du deltager i min give-away;-)

god jul!!!
Kh Lone

Hos Madeleine Hudvård & Inredning sa...

Hej
Det ser jättegott ut !
Visst är det roligt att baka. Jag ska snart fortsätta med julgodiset, det är så vackert. Problemet är bara att det tar slut så fort. men det är väl bara att göra nytt. Det är bara jul en gång. Ha en bra vecka!
Madeleine

Ninnis familjeliv sa...

Vilka fina pajer du gjort! De ser jätte goda ut! Ha en fortsatt trevlig kväll! kram Nina