söndag 21 november 2010

Snart är det jul #3

Oj vad kluven jag har varit när det gäller adventskalenderns utformning! Men efter att ha läst era kommentarer med olika ståndpunkter och varianter så har jag faktiskt bestämt mig, och lite förvånande så blir det faktist 24-luckors-varianten. Men jag hade faktiskt tänkt mig en pyssel-variant. Ett exempel är de här kottarna på bilden som nu ligger på blöt för att sedan torka så de slår ut. De tänkte jag slå in i ett av paketen för att vi ska kunna måla dem och sedan hänga ett litet snöre i dem för att hänga upp någonstans. För det är det jag tycker att julen handlar om - att umgås och göra saker tillsammans med de man älskar allra mest. Och så paket förstås ;-).

Hoppas ni haft en skön helg! Vi tar det så lugnt så lugnt, jag och Lillasyster. Kanske orkar vi röja lite i tvättstugan, kanske inte... det är ju söndag. Vad gör ni idag?

Kram M

3 kommentarer:

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vilken energi du har vännen! Skulle aldrig orka göra en pysselkalender till mina barn... Hujeda mig! Det räcker bra med det vanliga julpysslet här i huset. Vi har en julkalender i trä med små luckor där det ligger en liten figur med magnet bakom varje lucka. Barnen får turas om att öppna den och sedan sätta fast figuren på en gran som också är magnetisk. Är riktigt uppskattat faktiskt! Men de skulle såklart vara överlyckliga om jag hade gjort en pysselkalender i stället. ;0)

Kram/ Anna

Marina sa...

Här varvas nytta med slappa. Kollar lite skidor på tv och emellanåt tar jag hand om lite tvätt, var ute en sväng i regnet och har även fixat ltie med kakor till nästa helgs kalas. Ska nog virka lite till tror jag.

Kram!

Kära Hem sa...

Vilken bra idé med en julkalender med pyssel. Tyvärr är jag inte så "pysslig" av mig som jag önskade men vem vet... Och det där med kottarna var något nytt - det kanske jag kan testa i varje fall!

Idag har jag röjt lite i tvättstugan - trots att det är söndag. Så nu kan man i varje fall komma in där. Resten tar jag i veckan... Kanske:)

Ha det så bra och kul att jag hittade din fina blogg!

/Anna