söndag 10 oktober 2010

Inte så sköna söndag

Mina Mårbackapelargoner blommar fortfarande

Burret fortsätter här i lilla staden. Det är molnigt, 6 grader ute, fukt i luften och blåst. Inte direkt det inspirerande höstväder som jag hoppades på. Trots det packade vi imorse vagnarna med världshistoriens underbaraste ungar, varm choklad, mackor och ägg, fotbollen, och fårskinnsfällen och gav oss ut på en liten promenad vid dammarna och parken vid Tullgarns slott.

Och de trivs toppenbra där i fönstret i Njutningsrummet bakom min mammas vita, skavda korgstol med det gamla fårskinnet

Det var så mysigt att gå där i den höstfärgade skogen med en babblandes Plutten. Han fyller ju snart tre, och munnen går i ett. Älskade unge ♥ Det kommer så mycket kloka och spännande tankar ur hans mun när man går sådär i lugn och ro tillsammans. Som sagt var det oerhört mysigt att strosa runt där, hela familjen, men oj så skönt det var att komma hem! Alldeles nerkylda var vi allihopa - utom Lillasyster som sov gott i lyxiga åkpåsen i vagnen. Så snabba beslut fattades - det blir bullbak och bastu i eftermiddag! Den perfekta sysselsättningen för en småbarnsfamilj en burrig söndag, eller hur?

Ett helt gäng pelllisar har jag som fortfarande blommar. Jag är inte den som gömmer undan dem i någon mörk skrubb, förrän de verkligen ser eländiga ut. Jag älskar det gängliga och skira!

Tack för kalastipsen! Jag har fått en massa bra idéer, vi får se var det slutar någonstans. Och ett stort tack till gulliga Anna som idag tipsar om min blogg på sin fina blogg. Stor kram till dig! Och till er alla förresten, för vem behöver inte det - en burrig dag som denna. Vad ska ni hitta på idag?

Kram M

5 kommentarer:

Marina sa...

Så var det där med vårt avlånga land igen! Vi har kanonväder här och det hade vi i går också. Lite grått i morse och kyligt men nu är det sol, stilla och skönt. Har varit ute stora delar av dagen. Men en annan dag är det säkert tvärtom, då har ni fint och vi grått.
Det låter som att ni hade det hur mysigt osm helst på lilla picknicken i alla fall.

Kram!

chokladblomma sa...

Ni verkar ha haft en riktigt mysig familjedag!!
Jag har jobbat mig varm i burret jag.
Kram

Millan sa...

Vi har haft en så underbar höstdag med blå himmel och sol. Så jag har kunnat vara ute i utan jackan och njutit och donat i maklig takt.

Ha det gott!

Sophia Callmer sa...

Mysigt ni hade det i dag! Här var sol och stilla väder, helt underbart faktiskt, fast morgonen var dimmig och med frost. ha en bra vecka!

Ellas Hus sa...

Jag håller med dig. De rosalila blommorna gör sig så fint mot det vita. Och vilket dröm hem du har! Verandan ser helt underbar ut!
Ha det gott!
Kram
Ellinor