tisdag 5 oktober 2010

Arbetsrummet - del 2

Både skrivbordet och stolen är loppisfynd som ommålats i vitt. Stolen har även fått nytt snyggt tyg från Ikea.

Vilka gulliga kommentarer vi fick om vårt nya arbetsrum! Tack! Som jag skrev igår så har vi även tryckt in en pysselhörna i arbetsrummet. Det blev väldigt lyckat faktiskt med plats till mitt 50-kronorsfynd att ha som sy/pysselbord, min ommålade stol som dessutom fick nytt tyg à la Ikea (samma som tavlan som den uppmärksamme kanske noterade) och några nya hyllor för tyger och mojs. Och bättre plats för vårens billiga olivträd som köptes på City Gross för ynka 139 kr kan jag knappast hitta. Ljust och härligt!


Sist men inte minst måste jag slänga in en bild på syhörnans första alster - ett vindskydd till vagnen! Tack SKROTdesign för mönstret! Tänk vad jag kan va?! Jag är både helnöjd och förvånad att jag lyckades.

Det var det mesta av arbetsrummet det. Åtminstone de finaste bitarna ;-). Efterhand som jag får lite ordning på hyllorna kommer jag nog även att visa det, för där har jag nog tänkt föra in en liten röd detalj (med tanke på att jag pratade om färgtemat svart, vitt med krom och röda detaljer). Ni får se... Annars är det barnkalasplanering på gång här hemma. Inget "fancy", men lite kul ändå att planera för i sin lilla skala.

Ha det bra!

Kram M

7 kommentarer:

Sophia Callmer sa...

Fint arbetsrum och härligt när man kan hitta gamla möbler som med lite färg kan få nytt liv!
Du får det bra i ditt nya rum tror jag!

Millan sa...

Häftigt att använda samma tyg i både tavlan och på stolen, det hade jag kunnat tänka mig att klä våra stolar med i.
Önskar jag hade plats för ett sådant gammalt skrivbord att ha till pysselbord.

Ha det gott!

Madame C sa...

Oj, så fint! Me like! Underbar och tack för ännu mer inspiration:)

På tala om mina konservburkar av glas, så är det burkar för pastörisering. Tyckte det lät fult med pastöriseringsburkar;) Fast pastörisering är väl en form av konservering, eller?

Ha det gott,
Charlotta

Jenny sa...

Hej M!
Vilket fint arbetsrum! Gillar det charmiga skrivbordet:)

Ha en trevlig kväll!

Kraam Jenny

Anonym sa...

Gillar verkligen tyget! Vill köpa!!
Får jag länka?

Kram Christin

Hanna sa...

Ser att du har en P&T... en vän till mig säljer uuuurfina alster till just denna vagn (även buggan)... kolla sydd av C! en tanke bara :-) hade själv en P&T tidigare (även en bugga)...

Nanna sa...

SÅ fint det har blivit!!!