tisdag 11 mars 2008

Spänningen är olidlig!

* * *

* * *


* * *

Så här vacker blev mitt fynd efter tre lager färg, lite lim och nytt tyg. Jag är supernöjd och stolt! Som ni märker är jag stolt över det mesta jag gör ;-)... Fast det är väl bra att man är nöjd. Det är ganska nytt för mig att pyssla på den här nivån, så jag unnar mig den stoltheten. Jag kan ju inte låta bli att slänga in en liten "före"-bild på hur den såg ut när jag köpte den för hisnande tjugofem kronor.

Så här är den - saken som jag vågar säga att varenda hem i Sverige rymmer. Sneakpeaken från igår visar jag en annan dag när den har kommit till sin rätt. Anna med bloggen Annas lantliv hade rätt - visst är det en tjusig tallrikshylla! Kanske minns ni när jag fyndade den... Det kan ni läsa om här.

10 kommentarer:

Lene sa...

For en fin stol det ble, utrolig hva en bit töy og litt maling kan gjöre...

Jo sa...

Visst är det härligt att ta ett billigt fynd och göra om det till något snyggt? Jag tycker att det är mycket roligare med gamla möbler än nya, de ger mer tillfredsställelse och det är ju dessutom miljövänligt! Jag ska ge mig på tredje lagret med färg på min förskräckliga byrå, som nu är rätt snygg :) Ha det gott!

Bergagårdens Lina sa...

Supersnyggt! Sen att det dessutom både är ekonomiskt och miljövänligt är ju en bonus. Det är så kul att se förvandlingar!

Självklart ska ni få se kommoden när den är klar!

Trevlig kväll!

Änglahem sa...

Visst ska du känna dig stolt när du gjort något som gör dig nöjd!! Varför ska man inte få vara det?!!

Stolen blev jättefin!! Gillar tyget mycket!

Kram
Ulrika

lottens vita och gröna sa...

oh så snygg!jg tycker du är alldeles strålande pysslig, man ska jämföra med sig själv och berömma sig själv när man gör nåt nytt, det går inte att jämföra sig med andra bloggers som är superpyssliga. härligt att du klappar dig själv på axeln, det där gjorde du förbaskat bra!kram lotten

Det lantliga hemmet sa...

Klart man ska känna sig stolt när man fixat med något själv, men du är jätte duktig och så fint det blev på din blogg hur har du bara gjort..?? Ha de kram!

Jes/Vita villa vila sa...

Oj så snygg stolen blev - den ska du verkligen vara både nöjd, glad & stolt över ☺ Jättefin!

Tack för dina rara ord hos mig - det gör mig sååå glad!

Kram! /Jes

Vit lantlig själ sa...

Oj vad fin stolen blev och vilket bra fyndpris. Jag förstår att du är nöjd med den.
KRAM

Vita tankar sa...

Du ska vara stolt över jobbet med den stolen, inget snack om saken! Den blev jättebra ju. Börjar så smått lära mig att se potential i gamla slitna saker. Hittade en drömsoffa i pinnstolsmodell...på sonens dagis! Försöker bearbeta fröknarna att sälja den till mig. Iallafall vet jag vad jag ska leta efter på loppisar nu. En sådan soffa och en gunghäst...
Måste också säga att jag gillar den nya layouten, fräscht!

Kram!

Benita sa...

Snygg layout på din sida!
Å stolen vart toppen!
Kul att se hur den såg ut från början också :)

Ha en skön helg!
Kraaam B