söndag 1 augusti 2010

Sommartider

Sommardagarna kommer och går. Vi är avslappnade. Njuter. Av varandra och av livet. Det är nog det här som kallas la dolce vita - det ljuva livet.

I år har vi prioriterat små utflykter i närområdet tillsammans framför t.ex. en resa utomlands, och det känns helt rätt för oss. Nu kan vi unna oss flera små dagsutflykter varje vecka under sommaren, och dessutom kunna ta en fika, äta en lunch, handla lite smått i gårdsbutikerna när vi är ute. Det har vi råd med då. Det känns som vi får ut så mycket mer av sommaren på det här viset. Härligt!
Bilderna är från en av våra båtturer i skärgården här utanför. Vi bor ju vid kusten och har turen att ha en båt i familjen. Vilket lyxigt dagsnöje det är! Man får verkligen frid i själen av att lägga till vid en ö och bara bada, sola, leka och njuta. Vi myser tillsammans nu, varje dag. Vilken lycka!

Livet och sommaren trumfar bloggen i prioritet, så inläggen kommer väldigt sporadiskt. Att njuta av dagarna och familjen gör att det inte finns mycket tid till övers just nu - varken för egna inlägg eller för att läsa era. Trots detta har jag startat en ny blogg - min keramikblogg. Ett intresse som jag vill dokumentera. Men då och då kommer det antagligen ett litet livstecken från mig här, och kanske - när dagarna blir kortare och kyligare - kommer inläggen lite oftare. Vi får se. Tills dess - njut och lev!

Kram M

5 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Å så härlig semester! Vi har inte heller rest i år. Av naturliga orsaker.

Så fina bilder i de senaste inläggen. I morgon SKA jag plocka vinbär. Måste få till det. Jag brukar göra saft och sylt, men gelé är godare. Bara så tråkigt att rensa.

Kram

PS fin keramikblogg, ska bli kul att titta in i verkstan framöver.

Daniella - BakeCake sa...

Vilka härliga bilder och vilken kanon semester! Det är bara och njuta!! Ha det jätte bra! Kram Daniella - BakeCake

nea i det gula huset sa...

Hej hej!
Det låter som att ni verkligen njuter och har det underbart! Härligt! :)

Håller tummarna att du fortsätter blogga här..och jag kommer absolut att kika in på din andra blogg oxå och följa dig där! :)

Kram Nea

Christin sa...

Vad spännande med keramikbloggen! Måste genast kika in!
Kram Christin

Smultronbo sa...

Vilka underbara bilder! Sommar i ett nötskal :-)

Jag önskar dig en underbar dag!
Camilla