torsdag 8 juli 2010

Sist men inte minst i lilla huset

Jag har redan tidigare skrivit på bloggen om lekstugan - att färgtemat skulle bli rött och vitt och om min lilla strykbräda. Hahaha, det tog bara två år - men nu är äntligen lekstugan ett faktum! Och vi kan väl inte påstå annat än att jag är konsekvent när det gäller lekstugeplanerna, bara att jag är väääldigt långsam ;-). Iallafall så gjorde jag en liten grovkökshörna häromdagen, med kökshandduksomklädda strykbrädan och auktionsfyndet - det lilla strykjärnet. Men jag tyckte lekstugan saknade något...

Så jag flyttade in Pluttens röda "soffa" och gjorde en liten myshörna där också. Han kan ju inte bara stå och laga mat, diska och stryka hela dagarna - lite vila måste han ju få också, mellan varven. En korg med några böcker, så är mysstunden ett faktum.

Och så här blev det! Det blev så mysigt att jag nästan har lust att flytta ut dit... njae, lite litet kanske, men jag får nog dela en fika med Plutten där ute någon dag iallafall. Och det bästa av allt - även Plutten är helnöjd ♥.

En liten del har jag faktiskt inte visat, och det är Pluttens lilla snickarhörna. Och med tanke på att huset är ca 3 kvm och vi redan fått plats med både myshörna, kök och grovkök och matdel så kan man ju undra hur det får plats, men det gör det! Till vänster om ingången står faktiskt hans lilla snickarbänk. Men det dröjer nog innan det kan visas, för verktygen har inte fått någon bra förvaringslösning ännu. Men idéerna finns där. Och jag var ju på auktion igår, men det blev inget fynd. Var mest gamla saker som var med på förra auktionen tycker jag. Bättre lycka nästa gång, för nu när det blivit sommar så kanske det blir lite bättre omsättning på grejerna. Hoppas jag.

Kram M

5 kommentarer:

Hem och Lycka sa...

Å så fint!

kram Mia

Anonym sa...

Vad fint och mysigt! Kram Sofia

Vita rosor och förgätmigej sa...

Åh, så mysigt... och stort! Trots att det bara är några kvm... Visst är det märkligt hur mycket som får plats i en lekstuga. Måste bero på att allt är så smått ;0). Äntligen har jag tagit mig i kragen och kokat rabarbersaft jag me! Det tog ett tag... *tihi*

Kram/ Anna

Skafferi Med Sjöutsikt sa...

Så mysigt! Jag fixade en lekstuga förra sommaren, och det är bland det roligaste jag gjort...bara för att allt blir så pluttigt :-)

Må så gott!
//L

Marita sa...

Vad fint du har gjort!! Där skulle jag gärna sitta en stund med en kopp kaffe... lyckliga lillkillen!
kram, Marita