fredag 11 juni 2010

Skövlat

Fram till igår hade vi enorma mängder rabarber i trädgårdslandet! Det har gått och gnagt i mig under flera dagar - att de fina rabarberstånden bara står där. Visserligen har de ju sett väldigt vackra ut, men jag vill ju något mer med min köksträdgård. Så igår ryckte jag och slet så det stod härliga till! Och nu finns det inte så många rabarber kvar i landet (bara några små kvar, för jag har lärt mig att man ska lämna några för att det ska komma nytt), däremot finns det en massa gott för magen. Vad för något - det får ni reda på när vi ses nästa gång!

Vi har en riktigt skön och lugn dag här hemma i regnet, och jag och Plutten har bakat smarriga kanelbullar. En perfekt sysselsättning en dag som denna, då man inte vill gå ut. Imorgon är det marknad i lilla staden som invaderas av massor med folk, men det är bara roligt tycker jag - liv och rörelse. Ha en riktigt skön fredag!

Kram M

4 kommentarer:

Hem och Harmoni Marie sa...

Ser fram emot att se vad du hittat på med alla rabarber....jag har samma "problem". Finns hur mycket som helst i landet men jag vet inte vad jag ska göra med allt, finns ju en gräns för hur mycket rabarberpaj man kan trycka i sig... :)

Önskar dig en fin helg! Kram Marie

Daniella - BakeCake sa...

Åh, dom där rabarberna skulle man inte tacka nej till! Haha. Det skulle man kunna hitta på många roliga bakelser av! :) Rabarber är ju bara såå gott!

Missa inte första tävlingen för månaden som har startat nu! Du kan vinna ett fullproppat paket fyllt med formar från Kalasform! Skulle vara jätte roligt om du deltar! Ha det bra! Kram Daniella - BakeCake

Ljuva Lantliv sa...

Så vackra bilder. Ska bli kul att se allt gott du ska göra på dessa skönheter.

Ha en mysig helg!
KRAM Anna

Marita sa...

Tänk att jag tycker att rabarber är så vansinnigt vackert! Gott också! Ska bli spännande att se vad du ska göra för läckert!
kram, Marita