lördag 15 maj 2010

Första sommardagen

Tomatbäbisarna som flyttar ut och in på dagarna i projekt avhärdning

Från vår till sommar på två dagar! Det är ett fantastiskt väder utomhus idag och vi njuter av fulla muggar. Tyvärr fick jag kasta in handduken för någon timme sedan, för nu orkade jag inte stå emot allergin längre. Nysningar, snorig näsa, rinnande ögon, utslag och kli i halsen. Typiskt att det inte finns någon "säker" allergimedicin när man ammar. Hade det inte varit för det här så hade det med all säkerhet blivit grill ikväll, men jag orkar helt enkelt inte. Jag är väldigt sugen på att pröva Per Morbergs grillrecept som var med i senaste Lantliv. Någon som testat?

Tyvärr glömde jag kameran inomhus idag men vi har fått otroligt mycket bra grejer gjort. Plutten har fått ny flytväst, veckans melodikryss har lösts, vår walk-in-closet har fått inredning, Pluttens lekstuga håller på att få nytt tak och några gångar i trädgårdslandet har fått täckbark efter upprensning. Och allt under totalt avslappnat tillstånd. Jag gillar att få saker gjort helt enkelt, och känner mig som mest harmonisk under tiden som vi kryssar av saker från vår att-göra-lista, eller efter en produktiv dag när man bara kan slänga sig i soffan och vara nöjd med allt man gjort. Vad har ni gjort idag?

Kram M

5 kommentarer:

Marina sa...

Vad jag har gjort idag kan du läsa om hos mig. Något bra väder har vi INTE haft kan jag säga.

Härligt att du börjar kunna vara ute lite mer nu (med undantag av allergin då). Visst är det en bra känsla man får när man får saker gjorda.
Jag ahr fått ltei bakslag med ont i ryggen/höften så jag får vara försiktig. Blir bara inte riktigt klok på vad ajg får ont av och itne.

Kramar!

Milla sa...

Jag blrv helt tagen idag av värmen och alldeles mosig så jag har mest latat mig i en solstol på altanen och tittat på det långa gräset, maskrosor och vinters tråkiga härjningar med rosor o dyligt, så kände jag NÄÄ - en annan dag får det bli. En go känsla trots allt idag ....

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Vad jobbigt att vara allergisk! Jag känner med dig! Här har det regnat halva dagen men sedan klarnande det ÄNTLIGEN upp:) Trevlig helg! Kram Izabell

Millan sa...

Låter som du haft en underbar dag, det har jag med fast jag inte gjort så mycket av det praktiska slaget och dessutom regnade det nästan hela lördagen här.
I dag däremot hoppas jag kunna beta av en del på att-göra-listan.
Ha det gott!

Bergagårdens Lina sa...

Trist med allergi :(

Jag tycker också att det är som bäst när man får slänga sig i soffan och känna att man lyckats med allt man tänkt hinna med under dagen! Är så skönt att vara trött och nöjd :)