fredag 16 april 2010

Somrig


Idag har varit en underbar och härlig dag! Lillasyster har haft några jobbiga dagar, men vaknade idag på topphumör. Hon sov som en stock under förmiddagen när vi pratade pensioner med banken (dööötråkigt, men det lättade mitt dåliga samvete över de orangea kuverten som bara legat och samlat damm).

Efter banken så gick vi in i en butik där jag ramlade över den här somriga, romantiska tunikan med blekrosa rosor. Jag kan riktigt se mig själv i den ute i vår blomstrande trädgård med lila syrener i en vas redo att avnjuta en nybakad rabarberpaj tillsammans med familjen. Jag kunde bara inte motstå den! Så nu välkomnar jag våren och försommaren och säger adjö till regn och snöfall (vulkanaska?).

Och inte nog med att jag fick lite kläder, utan även Lillasyster fick några egna plagg. Hittills har hon mestadels fått ärva storebrors kläder, och vi skrattar fortfarande åt att vi tyckte att de var könsneutrala när vi köpte dem. Hon är en klockren pojke i dem :-D. Så idag fick hon några egna fina plagg - bl.a. i fint vitt med färgglada prickar på. Så nytt favoritplagg till mamma och nytt favoritplagg till Lillasyster. Bra början på helgen.

Kram M

7 kommentarer:

Emmas utsikt sa...

Så härligt inlägg! Ha en skön helg.

kram
emma

Lilla gårdshuset sa...

Ja det där oranga kuvertet kan verkligen ge dåligt samvete.

Vilken underbar blus!!!

Kramis/Heléne

Smultronbo sa...

Jättefin tunika!

Jag måste ta mig ur mina svarta vinterkläder och glida i något lite mer ljusare och gladare. Det får bli en shoppingtur i helg!

Trevlig helg!
Camilla

http://frkerlandsson@blogger.com sa...

åh vilken fin tunika! Var är den ifrån?? Jag vill oxå ha en sådan! :) Kram Izabell <3

Marina sa...

Jättefin! Är den från Rut mfl.? Dottern köpte en klänning som ser ut att vara i samma tyg men hennes har blå blommor och är en klänning med smala axelband. Vi köpte den förra veckan.
Den klänning jag hittade då, rosa och grönblommog, är också en Rut mfl. klänning. Jag ser fram emot att använda den!

Ha en bra helg! Kram!

Marita sa...

Vilken underbar tunika!! Sååå fin!! En sådan skulle jag också vilja ha, en som ger underbara sommarkänslor!!! Ja, du det där med könsneutrala kläder är inte lätt. Det blir gärna att det lutar lite mer åt det ena eller det andra könet... Kul med nya kläder till lillstumpan!
kram, Marita

Anonym sa...

Åh vilken härlig sommrig tunika. Jättefin! Ha en skön helg! Här blåser det kalla vindar och våra killar har lite småfeber. :( Kram Sofia