torsdag 15 april 2010

Sötaste mobilen


Måste bara vissa den allra finaste mobilen i trä som Lillasyster har ovanför sin numera vita spjälsäng i ett hörn av vårt sovrum. Att hitta en passande mobil till hyfsat pris var inte det lättaste, men av en slump gick vi in i en av lilla stadens egna butiker - och där fanns den! Jag tycker den passar perfekt till en pigg liten tjej med sina söta små blommor, bin och fjärilar i lagom glada färger. Och Lillasyster kan ligga och titta på den länge, länge... Nästan så hon får lite svårt att somna in ♥.

Vilken härlig dag! Solen skiner och vi har haft det så skönt på altanen med lunch och fika tillsammans med en mammakompis. Dagarna är längre (ja känns längre iallafall ;-)) och nu kan man alltså även sitta ute och njuta. Som jag har längtat. Igår fick jag förresten ett spännande paket som ni snart ska få se vad det innehöll...

Kram M

3 kommentarer:

Anonym sa...

Den var verkligen söt. Passande till en pigg liten tjej. :) Kram Sofia

Bella sa...

Så söt!! kan ju inte bli annat än en favorit för Lillasyster :)

Hoppas du haft en bra dag

Kramar Bella

Vita rosor och förgätmigej sa...

Vad söt!!!! Vi hade en liknande mobil till vår älsta och hon kunde ligga och titta på den huuuur länge som helst. Underbart eftersom hon annars mest skrek hela tiden... (kolik)
Kram/ Anna