lördag 10 april 2010

Sköna (?) lördag


Lördagsfika - done. (Ni har väl sett Gordon Ramsay's the F Word?) Förmiddagen ägnades åt lyckade utomhusaktiviteter, men brrr vad kallt det är. Var tog det sköna och soliga vårvädret vägen? Här är det ca 3 plussgrader och det känns bara rått och kyligt. Annars råder ett lugn över Hwita Villan idag (så lugnt det nu kan vara i en tvåbarnsfamilj). Vi har en hemmadag som troligtvis kommer avslutas med lite mys i soffan med god mat ikväll. Ibland behöver man bara ta det lugnt och "mojsa runt" utan för stora planer. Det är lätt att det hela tiden handlar om att prestera en massa, men den här dagen ska vi försöka ta det lugnt. Hoppas ni har en skön lördag!

Kram M

4 kommentarer:

Livet på Marbogården sa...

Härligt med dagar som inte har något inplanerat. Ett måste i mellan åt! Ha en fortsatt skön helg:)

Marina sa...

Här var ca 10 grader tidigare men inte så mycket som som de lovat och det har blivit kallare o kallare och gråare och gråare. Jag har faktiskt inte varit så mycket ute idag. I förmiddags, när det var som finast, var jag och dottern i stan för att köpa avslutningsklänning och en present. Sånt måste till i bland.

Nu slappar vi och snart ska vi äta. I kväll blir det äppelpaj för vi hade gott om äpple. Kram!

http://mysbella.blogg.se/ sa...

Trevlig helg! Kram I

Emmas utsikt sa...

Ja fy det känner jag igen. Måsten hela helgen och om man inte har något på agendan så klättrar barnen på väggarna. Lite balansgång det där...

Njut söndagen!