fredag 23 april 2010

Nya älsklingarna

Stalllampor från Jula

Vi är hellyckliga över våra nya galvaniserade stallampor! Duktiga P har "slängt" upp de på baksidan av vår vita villa samt på nya keramikverkstaden. Ursnyggt! Ja, tycker vi iallafall :-). Och de blir ännu snyggare med lampor med klart glas där man tydligt ser glödtråden. Dessutom till ett riktigt fyndpris. Vi är såå nöjda!

Men en sak leder till en annan, och nu funderar vi på om vi ska behålla våra lampor på framsidan av huset eller köpa nya. Och om vi köper nya - vill vi då ha dessa stallampor, eller behålla stilen som redan är? Vad tycker ni? Och vad har ni för ytterbelysning till ert hus?

Igår var en stor dag för lilla familjen, Plutten kissade nämligen i pottan för första gången! Oj vad stolt man blev som mamma. Ja, vad kan man säga? Man får ett helt annat perspektiv som förälder helt enkelt ;-).

Kram M

10 kommentarer:

Jen sa...

Dom där va ju super fina, synd att jag bor i lägenhet det är verkligen jätte tråkigt!

Ha en bra dag!

Vallersvik 7 sa...

Byt till stallampor!! har det runt hela vårt hus och det är verkligen charmigt!! Lycka till

VinterhagenJohanna sa...

Jätte snygg lampa! Ska själv köpa samma fast det blir nog de vita, till vårt garage. Har vita lampor på framsidan av huset. http://vinterhagen.blogg.se/2009/january/tisdagstema-skyltar.html här ser du den ena.
På baksidan har vi galvade lampor av annan modell.
Eftersom de är så billiga skulle jag rösta för att ni köper nya till huset också. Den gamla är fin men det är snyggt att ha samma modell eller färg överallt. Något som jag önskar att vi tänkt på...
Ha en mysig fredag!
Johanna

Bergagårdens Lina sa...

Tror det blir snyggare med stallamporna! Vi har också en sån, på stallet faktiskt, men jag önskar att vi hade fler istället för alla möjliga olika varianter som det är nu...

(Typsnittet heter Lamar och jag har köpt det för att ha det till ett annat projekt egentligen men det hamnade på bloggen också)

Christin sa...

Byt!!

Vi har vita stallampor av en lite nättare modell som är lite mer böjd. Älskar!

Ljuva Lantliv sa...

Dom där lamporna är så fina. Vi har en liknande hos oss som vi älskar. Mitt brödrecept kommer från fina Leila och du hittar det på recept. nu. Här är länken: http://www.recept.nu/1.307652/leila_lindholm/matbrod/mjol/levain_med_apple_och_rostade_valnotter

Oj va lång den blev. Hoppas du hittar. Brödet blev så himla gott.

Ha en fin helg!!

KRAM Anna

Fröken Fräken sa...

Jag måste ju säga att jag blev väldigt förtjust i de här lamporna, så jag röstar nog för byte!
Åh, tack för tipset med typsnittet! Nu måste jag bara komma på en finfin text till bokstäverna, sedan ska det bli skylt av, banne mig!

sofi sa...

Trevligt att du besökte min blogg, måste säga att dina bilder på din blogg är fantastiskt fina, ha det bra // sofi

Elisabeth - anyhow.se sa...

Det blev absolut TOPPsnyggt, klassiskt & stylish!
Grattis till kiss-i-potta-premiären! :)

MiaMaria sa...

Hejsan!

Jättesnygga lampor..självklart byter du så att ni får lika överallt...:)

HA det så gott denna söndag!
MiaMaria