onsdag 7 april 2010

Minipenséer

Påskhelgen hade mycket att erbjuda. Härligt väder, mycket energi och såklart lite extra pirr i trädgårdsgenen. (Ni andra trädgårdsnördar vet vad jag talar om, eller hur?) Och vad är då bättre än att tillgodose kroppens behov av lite trädgård. Så det blev en tur (första riktiga utflykten sedan graviditeten!!) med familjen till lokala plantskolan för att köpa ett gäng små penséer som nu står i fina koppartunnan på trappen. Välkomnande och härligt!

Nu njuter jag av vår vårfina trappa! För övrigt så funderar jag ganska mycket över bloggen och bloggandet... stort tack förresten för era tankar vad gäller fotografier och bilder på bloggar. När det gäller min egen blogg så blir det lite av varje. Eller egentligen inte. Jag har inte tålamodet att styla bilderna i någon större utsträckning. Men samtidigt så försöker jag ju städa bort det värsta innan jag tar en bild, eller välja en så snygg vinkel som möjligt. Jag konstaterar att det blir en liten mix av både stylat och ostylat :-).

Kram M

5 kommentarer:

Maria sa...

Känner också att "trädgårds-nerven" börjar vakna till liv :)
Kram!

Emmas utsikt sa...

Klart man känner ropet från trädgården. "Kom uuuut....Kom uuuuuut!"

Jag gillar riktiga bilder från trädgården, före-efter, bygga, gräva, så-gör-man men det är också fint att bläddra i tidningar eller läsa stylade blommor.

Det är ju kul att jämföra helhetsbilder från olika delar av Norge/Sverige och det är ju lite svårt att göra med bara snyggbilder!

:)

Emmas utsikt sa...

stylade bloggar ska det vara. Inte blommor, hehe

VinterhagenJohanna sa...

Gillar den snirkliga texten i headern! Vad heter det teckensnittet? Att det pirrar i trädgårdsgenen är det minsta man kan säga :)! Jag är helt trädgårdsgalen just nu och går ständigt runt med jord under naglarna!
Ha det bra!
Kram

Marina sa...

Pirret i trädgårdsgenen känns visst igen, absolut!

Inte mycket snö kvar nu hos er, skönt.

Penséer är ju så söta och det finns i så många underbara former o färger. Kram!