fredag 2 april 2010

Huvudbubbel

Arbetsbänken i keramikverkstaden

Keramikverkstaden i vinterskrud, men nu har det äntligen börjat töa!

Just nu bubblar det i huvudet. Det bubblar av drömmar och längtan efter att få sätta händerna i stengodsleran, blanda den första glasyren och dreja in nya drejskivan som nu står ouppackad i keramikverkstaden i sin kartong. Vem kunde tro att den här dagen någonsin skulle komma? Jag längtar verkligen! Som ni ser på bilden så återstår det att ta bort den skyddande mattan och att måla fönsterfodren, men duktiga svärfar är ute och gör det i skrivande stund. Därefter är det bara roliga saker kvar, som att fixa förvaring, sedan ska här drejas!

Eftersom vi missade våffeldagen så tog vi igen det idag stället och mumsade massor med goda våfflor till lunch. En favorit är att göra en matigare variant med creme fraiche, röd kaviar, hackad rödlök och citron. Helst en liten dillkvist också, men det går bra utan också. Så nu sitter jag här - mätt och belåten - och ska försöka läsa ikapp mina favoritbloggar. "Bara" 177 st inlägg. Ha en bra kväll!

Kram M

6 kommentarer:

Anonym sa...

Glad påsk! Vad härligt att få inreda sin egen keramikverkstad. Skönt att ni mår bättre nu. Ha en riktigt härlig påskhelg! Kram Sofia

Gårdsromantik sa...

Förstår att du längtar!

:*¨¨*:♥ GLAD PÅSK♥:*¨¨*:

Önskar Maud

<Gårdsromantik-ljuvlig-lantromantik-på-nätet

Jennie sa...

Vad spännande! Tänk att få fixa till en egen liten verkstad... Kan tänka mig att du kommer göra fina saker där inne sen!!

Glad påsk på dig, Jennie

Marina sa...

Men var tog min kommentar vägen?

Gör väl en ny då. Så fint och fräscht där ser ut i verkstaden men så mycket snö ni har kvar. Usch, hoppas den töar bort nu. Sen går det fort!

Låter som att jag kanske borde prova de där våfflorna, har bara ätit klassiska.
Hoppas ni har en skön påskhelg utan sjukdomar. Här väntar vi bara på potatisen sen blir det en god laxmiddag med lite vitt vin. Bara maken, jag o barnen. Kram!

Marita sa...

Jag har inte hunnit att läsa bloggar som jag brukar så jag har helt missat att dina små älsklingar varit sjuka. Fy så hemskt! Man mår ju verkligen pyton när de små inte är krya... Så skönt att de har börjat pigga på sig igen!
kramar, Marita

Bergagårdens Lina sa...

Vad skönt att barnen blivit friska igen!

Och sååå himla roligt med en egen keramikverkstad! Där kommer du att kunna skapa många vackra saker!!